Asociatia Minitenis Romania organizeaza tabara de schi pentru copii in Austria


In perioada 02 – 09 aprilie 2010, ASOCIATIA MINITENIS ROMANIA organizeaza tabara de schi pentru copii, in Austria, in Zell Am See.

In tabara pot fi inscrisi copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. Cazarea este asigurata in pensiune de 3***, in camere duble, cu posibilitatea adaugarii unui al treilea pat pentru copil, in cazul familiilor; cu baie in camera, radio, tv si acces la internet. Micul dejun este inclus in pretul camerei. Pensiunea dispune si de o gradina mare, cu loc de joaca amenajat pentru copii.
Ca si localizare, Pensiunea Alpenrose este situata in centrul orasului, la trei minute distanta de express schi si de lac.

Lectiile de schi se vor desfasura cu grupe de copii, pe nivele de pregatire: inițiere, mediu si avansați, pe partia din Zell am See si pe partia de pe ghetarul Kaprun, cu instructori autorizati.
La nivel de initiere se va insista pe lectii de acomodare cu echipamentul de schi,  mentinerea echilibrului, pozitia bratelor si pozitia betelor, caderea si ridicarea, schimbarea directiei de alunecare, coborarea pe partie si oprirea.
Pentru grupele la nivelul mediu si avansati, se va insista pe coborrea pe partie. Lectiile se vor incheia cu un concurs de coborare pe partie, in urma caruia copiii vor primi diplome si premii simbolice.

In afara lectiilor de schi, tabara va include vizite la obiectivele turistice aflate in apropierea pensiunii, jocuri si concursuri pentru copii in timpul petrecut in cabana, exercitii fizice, precum si accesul la piscina si sauna pe intreaga durata a taberei.
Costul taberei include si inchirierea echipamentului de schi, din Romnia, precum si costul lectiilor de schi, desfasurate pe perioada taberei.

Costul taberei nu include cheltuielile de transport. Pentru persoanele interesate, se va putea organiza transportul cu trenul, la cuseta: Bucuresti  Zell am See si retur. Copii care vor opta pentru varianta de transport cu trenul vor fi insotiti de cel putin o persoana din partea organizatorilor. Costul transportului este de 150 euro/ persoana.

Tabara de schi pentru copii in Austria, Zell am See.
Cost: 500 euro pentru copii; 600 euro pentru adulti.

Pretul include:
– cazare in pensiune de 3***, cu micul dejun inclus in pret; in camere duble, cu baie in camera, radio, tv si acces la internet;
– cina;
– inchirierea echipamentului de schi;
– lectiile de schi pe intreaga durata a taberei;
– schipass (valabil 5 zile, incluzand acces pe partie, acces la piscine si sauna)
– asistenta pe intreaga perioada a taberei;
– CD cu poze din tabara;
– jocuri si concursuri de pentru cei mici;
– concurs de coborare pe partie, la finalul lectiilor de schi, cu premii;

Pentru mai multe detalii persoanele de contact sunt:
– Mihai Petre: email: mihaipetre@minitenis.ro, tel: 0721275170
– Emilia Topolică: email: emilia@minitenis.ro, tel: 0724002186

www.minitenis.ro / http://minitenisromania.wordpress.com