Asociatia Drumetii Montane la Rando Carpati 2011

Asociatia Drumetii Montane a participat in acest weekend la concursul Rando Carpati 2011, organizat la Baia de Fier, Jud. Gorj .

Cu toate ca vremea a fost potrivnica unei drumetii montane aceasta nu i-a descurajat pe participanti. Participantii au avut de ales de a participa la una din categoriile: Drumetie sau Sport.

Categoria la care au participat cei de la Asociatia Drumetii Montane a fost cea de Drumetie unde acestia trebuiau sa  strabata un traseu turistic in maxim 5 ore si sa raspunda la 15 intrebari de cultura generala din geografia si istoria locului. Prin uimirea organizatorilor acestia au raspuns la 14 intrebari din cele 15 in timpul record de 1 minut si 5 secunde, castigand astfel locul 1 la aceasta categorie.

Dupa cum bine stiti Asociatiei Drumetii Montane este formata din tineri pasionati de munte, natura, eco-turism, protectia mediului, iar daca doriti sa faceti parte din echipa noastra ne puteti contacta via formularului de pe site-ul www.drumetiimontane.ro , unde totodata veti putea studia mai in detaliu activitatile noastre pe care le-am desfasurat pana in present.

In prezent Asociatia “Drumetii Montane” este sprijinita de agentii economici: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Editura Herald, IntegrameOnline.ro, SC Lafarge Agregate Betoane SA.