Asociaţia Culturală Momentum se pregateşte de sărbători!

Asociaţia Culturală Momentum se pregateşte de sărbători! Si pentru că ne dorim să fim un mic Moş Crăciun pentru voi toţi, organizaţia a pregătit câteva surprize pentru mici şi mari. Corul Momentum a început deja repetiţiile cu colindele de iarnă aşteptând cu nerăbdare să vă ureze primii Sărbători Fericite! Nici Formaţia Kozmic Band nu se lasă mai prejos, odată cu venirea iernii dorind prin coverurile şi melodiile interpretate să vă aducă cât mai aproape de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă.

După cum spuneam avem surprize pentru mici şi mari! Festivalul “Momentum de la ora 5”, festival ce a devenit o tradiţie anuală pentru noi îşi deschide şi în acest an porţile. Vom încânta publicul cu expoziţii foto şi arhitectură, momente artistice, colinde şi multe alte surprize din partea formaţiilor Asociaţiei Momentum.

Printer altele, ne bucurăm şi de faptul că am dat drumul proiectului nostru U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture, un proiect ce îşi doreşte să readucă în prim plan cultura în rândul elevilor, studenţilor şi să le stârnească interesul pentru ea. Pentru mai multe informaţii despre proiect intră pe pagina noastră oficială www.asociatiamomentum.ro sau  www.unitecultures.com . Te aşteptăm şi pe tine să ni te alături cu instituţia din care faci parte! Aplică acum şi spune şi celorlalţi despre acest program! Vino să facem echipă impreună!

 

###

 

           Asociaţia Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorinţa unui grup de studenţi de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti de a-şi demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor şapte arte şi din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociaţiei se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituţii culturale şi vocaţionale de învăţământ, redactarea revistei online a asociaţiei.

###

 

           Pentru mai multe detalii puteţi folosi următoarele contacte:

 

Vlad  Mateescu – preşedinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Frăţilă – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro