Asociația Culturală Momentum a dat startul la înscrieri în programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. !

Suntem onorați că pornim la drum cu primii noștri parteneri oficiali, printre care se numară Asociația Tinerilor din Liceul Nichita Stănescu ATEENS din Ploiești, Asociația de Elevi ProTrans din Ploiești, S.A.M. Toma Caragiu din Ploiești, Asociația Culturală “Vis de Artist” din Botoșani și Școala cu clasele I-VIII, nr. 4 din Turnu Măgurele. Menționăm că aceste instituții sunt primele care au realizat toți pașii de început, urmând  să se alăture programului alte aproximativ 20 de instituții din județul Prahova și alte 46 la nivel național,  printre acestea numărându-se ONG-uri, dar și școli sau licee.

 Nu în ultimul rand, suntem bucuroși că mai multe inspectorate școlare doresc să colaboreze cu noi, urmând să încheiem parteneriate cu Inspectoratul Școlar Prahova, Inspectoratul Școlar Bihor și altele.

Pentru cei care încă nu au aflat de proiectul nostru, U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C.  facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.

Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”.

Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com  şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!

www.unitecultures.com

www.unitecultures.wordpress.com

www.facebook.com/Unitecultures

 www.asociatiamomentum.ro

www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com