AsociaÅ£ia Culturală Momentum a dat startul înscrierilor în proiectul U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture!!!

AsociaÅ£ia Culturală Momentum a dat startul înscrierilor în proiectul U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture!!!

“U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com ÅŸi aplică acum! Completează formularul ÅŸi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aÅŸteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!

Aplică acum şi spune şi celorlalţi despre acest program! Vino să facem echipă impreună!”

 

###

 

           Asociaţia Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorinţa unui grup de studenţi de la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti de a-şi demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor şapte arte şi din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociaţiei se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituţii culturale şi vocaţionale de învăţământ, redactarea revistei online a asociaţiei.

###

 

           Pentru mai multe detalii puteţi folosi următoarele contacte:

 

Vlad  Mateescu – preşedinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Frăţilă – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro