Asociația “Drumeții Montane” – Drumeția Montană ne definește ca stil de viața

Asociația Drumeții Montane este o organizație nonprofit, implicată în activități sportive-ecologice, tabere turistice, alpinism, drumeții montane, orientare turistică, ș.a.m.d., pentru care nu se precep taxe de participare, totul bazându-se pe voluntariat. Asociația „Drumeții Montane” s-a nascut din dorința de a găsi o modalitate de a folosi timpul în favoarea noastră. Am luat-o la pas cu speranța și încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit de echipă și ecologic, pentru a realiza cât mai multe acțiuni de protejare a naturii în toate formele sale.
Drumeția Montană ne definește ca stil de viața și activitate preferată, pentru ca niciodată nu putem descrie bucuria și fiorul pe care-l simțim atunci când plecăm la drum lung cu rucsacul în spate.
Adăugăm că asociația “Drumeții Montane” este un partener de încredere pentru instituțiile publice și administrativ-teritoriale, instituții de învățământ, custozi, administratori ai ariilor naturale protejate. În același timp , suntem și un prieten pentru cei care vor să participe la activitățile eco-sportiv-turistice pe care le intreprindem destul de des, dar și un contestatar aprig al celor care distrug mediul înconjurator.
Site-ul nostru, www.drumetiimontane.ro, este deschis permanent pentru înscrieri, celor care vor să ni se alăture. Acolo veți găsi informații complete despre activitățile noastre.
În prezent Asociația “Drumeții Montane” este sprijinită de Ch-Center Hosting , Vector di Sign, Casa Bobo Baia de Fier, Euro Park Brașov.
Mulțumim și vă așteptăm să faceți parte din echipa noastră.