Asigurări de călătorie online – un nou serviciu oferit de viaRomania.eu

Brașov, 11 aprilie 2011 – În dorința de a oferi servicii cât mai complete clienților săi, agenția de turism VIAROMANIA oferă începând de astăzi posibilitatea încheierii de asigurări medicale de călătorie online. Polițele de asigurare au tarife deosebit de atractive și sunt oferite în colaborare cu unul din liderii mondiali pe piața asigurărilor de călătorie – TRAVEL GUARD, parte a grupului CHARTIS INTERNATIONAL.

Pentru a simplifica procesul de cumpărare online, oferind totodată o acoperire cât mai mare a riscurilor asigurate, polița de asigurare medicală de călătorie oferită de VIAROMANIA în colaborare cu TRAVEL GUARD poate fi încheiată în două variante: BASIC și MULTIRISK.

Asigurarea de călătorie BASIC acoperă cheltuieli medicale rezultate în urma unei boli sau a unui accident în limita a 50,000 de euro, clientul asigurat având acces non-stop la serviciul medical de urgenta Travel Guard. Tariful pentru acest tip de asigurare începe de la 30 RON de persoană pentru o călătorie de maxim 8 zile în spațiul Schengen.

Pentru clienții care doresc pe lângă asigurarea medicală și asigurarea bagajelor și despăgubirea în cazul anulării călătoriei se oferă polița de asigurare MULTIRISK. Pentru doar 40 RON de persoană, clienții care călătoresc până la 8 zile în spațiul Schengen se pot asigura în caz de furt, întârziere sau pierdere a bagajelor, în limita a 1,000 de euro și anularea călătoriei (asigurare storno) în limita a 2,000 de euro.

Ambele polițe sunt oferite pentru călătorii în toate țările lumii: spațiul Schengen, Worldwide (toate țările în afara de Afghanistan, Cuba, Iraq, sau Sudan) și SUA sau CANADA. Acestea pot fi cumpărate online la adresahttp://asigurari.viaromania.eu sau odată cu rezervarea oricărui pachet turistic al agenției de turism VIAROMANIA de pe site-ul www.viaromania.eu

Agentia de turism VIAROMANIA, cu sediul In Brasov, opereaza pe piata turistica din Romania din primavara anului 2009 prin intermediului portalului turistic www.viaromania.eu, oferind atat cazare individuala la hoteluri din Romania cat si pachete turistice pe principalele destinatii preferate de turistii romani: Bulgaria, Grecia, Turcia, Tunisia, Egipt, Spania, etc.

Travel Guard, companie a Chartis şi lider mondial în furnizarea asigurărilor de călătorie şi asistenţă, oferă produse şi servicii milioanelor de călători din întreaga lume, inclusiv o gamă largă de servicii de urgenţă prin intermediul centrelor sale proprii de asistenţă situate în Asia, Europa, Africa şi America. Travel Guard vine în ajutorul călătorilor în scop turistic şi de afaceri deopotrivă, în sensul soluţionării problemelor şi gestionării riscurilor. Acoperirea Travel Guard la nivel global, calitatea incomparabilă a serviciilor şi capacităţile operaţionale dovedite le oferă clienţilor şansa de a beneficia de asistenţă la cele mai înalte standarde. Produsele de asigurare de călătorie comercializate de Travel Guard sunt subscrise de filialele şi sucursalele societăţii de asigurări Chartis Inc.

Agentia de Turism VIAROMANIA

SC ITINERIS ONLINE SRL
Str.Carpatilor Nr.23
Bl.R7, Sc.A, Ap.1

www.viaromania.eu
agentie@viaromania.eu

Tel. 0268 31.00.88
Fax. 0268 31.80.06