ASEBUSS oferă o bursă parţială Executive MBA de 1500 euro. Fă următorul pas în calea către succes!

Bucureşti, România Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS oferă o bursă parţială Executive MBA în valoare de 1500 EURO. Pentru a candida, completează formularul de înscriere pe care îl găseşti pe site-ul www.asebuss.ro până la data de 1 iunie. Pentru a fi selectat, trebuie să te încadrezi în criteriile şi standardele procesului de admitere ale programului ASEBUSS Executive MBA 2012. Dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate, între 5 şi 11 iunie au loc interviurile de admitere şi testele GMAT, iar pe data de 12 iunie sunt anunţate rezultatele.

 

Programul Executive MBA oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, se adresează managerilor aflaţi în funcţii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialiştilor şi consultanţilor, indiferent de domeniul de activitate, care au experienţă managerială şi obiective de dezvoltare profesională fie în direcţia unei poziţii de conducere complexe, în România sau în străinătate, fie în dezvoltarea propriei companii.

Managerii cu experienţă optează pentru ASEBUSS prin prisma criteriilor care ne diferenţiază de restul programelor de Executive MBA:

  • ocupă pentru al treilea an la rând primul loc în ceea ce priveÅŸte aplicabilitatea în TOP MBA din România. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promoÅ£iei de absolvenÅ£i a fiecărei ÅŸcoli care organizează programe MBA sau EMBA.
  • este aliniat la standardele internaÅ£ionale, oferind o diplomă recunoscută atât în Å£ară, cât ÅŸi peste hotare.
  • include o componentă internaÅ£ională unică în România, oferindu-le cursanÅ£ilor români ÅŸi americani experienÅ£a lucrului în echipe mixte, pe proiecte practice, atât în cadrul săptămânilor rezidenÅ£iale din România ÅŸi Atlanta, cât ÅŸi virtual.

Dacă îţi doreşti să urci încă o treaptă în cadrul companiei în care activezi sau să îţi porneşti propria afacere, programul Executive MBA oferit de ASEBUSS te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti atât abilităţile de management, cât şi calităţile personale, pregătindu-te pentru o carieră fulminantă.

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS  este prima şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului să organizeze program de master în administrarea afacerilor – tip executive, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking – conform studiului ZF (aprilie 2011).

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, având mai mult de 22.500 studenţi din 142 ţări. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

 

Din partea ASEBUSS

Bianca Ioan

Director Marketing

Executive MBA Program

Tel: 0722 368 602