ASEBUSS deschide seria evenimentelor pentru absolventii Executive MBA din 2010

Pe 10 februarie, ASEBUSS a organizat primul eveniment din seria Executive MBA Alumni Events . Aceste evenimente cuprind seminarii, prezentari din partea unor lideri reprezentativi din mediul de afaceri, workshopuri si sunt destinate absolventilor Executive MBA din toate cele 15 generatii ale scolii de afaceri.
Invitatul acestei intalniri a fost Dl Dominic Bruynseels- CEO Banca Comerciala Romana care a sustinut o prezentare pe tema:” Romania – revenirea economica post-criza”.
Dl Bruynseels a vorbit despre metodele prin care Romania poate obtine din nou crestere economica si despre masurile pe care le pot lua participantii din mediul economic, in special guvernul, dar si bancile, fondurile de investitii, etc. pentru a impulsiona acest proces.
Aproape 80 de absolventi din diferite domenii de activitate au fost prezenti la prezentare si au dezbatut impreuna cu invitatul care sunt solutiile cele mai potrivite pentru a fi adoptate si implementate astfel incat economia romaneasca sa inceapa procesul de revenire spre o usoara crestere economica.
Anual, ASEBUSS organizeaza mai multe evenimente pentru absolventi, subiectele si invitatii acoperind diferite industrii si domenii de management. Scoala detine cea mai mare comunitate Executive MBA din Romania, avand peste 1000 de absolventi, manageri si antreprenori de succes.
ASEBUSS- cea mai veche scoala de afaceri din Romania si totodata singura scoala privata acreditata conform criteriilor conventiei de la Bologna- organizeaza programul Executive MBA din 1993 in parteneriat cu prestigioase universitati americane. Din 2003, Kennesaw State University din Atlanta (Georgia), SUA si ASEBUSS ofera programul Executive MBA, ce se diferentiaza printr-un puternic caracter aplicativ si o componenta internationala extinsa. Cursantii romani beneficiaza atat de implicarea profesorilor americani cat si de ocazia unica de a colabora cu colegii lor americani, in anul II, timp de 8 luni de zile.
Toti cei interesati sa afle mai multe informatii despre programul Executive MBA 2010, sa se intalneasca si sa discute cu absolventii sunt invitati la prezentarea de program, pe 17 februarie, orele 18.30.
Pentru inregistrare: trimite email la emba@asebuss.ro sau suna la 0722.368.602.