ASEBUSS da startul Burselor Executive MBA 2010: Target Business Growth

Institutul de Administrare a Afacerilor, ASEBUSS, sprijina activ dezvoltarea comunitatii de afaceri din Romania, oferind profesionistilor romani cu spirit antreprenorial doua burse Executive MBA partiale, in valoare de 4000 de euro fiecare.
Bucuresti, 15 Iunie 2010 – In ultimii ani antreprenoriatul s-a remodelat pe piata din Romania, fiind o combinatie inovatoare intre managementul riscului, managementul relatiilor si comunicarii, si know-how. Profesionistii cu spirit antreprenorial au devenit o resursa valoroasa pentru economia romaneasca prin capacitatea de adaptabilitate si prin viziunea dincolo de prezent.
Printre tendintele si dezbaterile antreprenoriale pentru 2010 se numara: afaceri sustenabile versus afaceri de sezon, afacerile drept medicament pentru sanatatea sistemului economic general, orientarea catre mediul online de business, comunicarea pe piata aliantelor strategice, si multe alte directii imperative de supravietuire si dezvoltare intr-un mediu imprevizibil de afaceri.
Multi oameni de afaceri aleg sa investeasca in know-how si modele de business internationale prin cursuri atestate de specialitate, precum un Executive MBA, pentru a avea un avantaj competitiv fata de ceilalti jucatori importanti ai lumii de afaceri. Majoritatea absolventilor EMBA au transformat rapid aceasta investitie educationala in rezultate pragmatice, respectiv dezvoltarea companiei , extinderea numarului de clienti si cresterea cifrei de afaceri
Pentru a sprijini comunitatea de afaceri locala, ASEBUSS da startul profesionistilor cu spirit antreprenorial in cursa pentru doua burse partiale in cadrul programului Executive MBA 2010, in valoare de 4000 de euro fiecare. Programul Executive MBA se remarca prin cursuri interactive si sesiuni cu aplicabilitate imediata, sustinute de experti recunoscuti in plan international, fiind o reala resursa de diferentiere strategica atat a antreprenorilor, cat si a intraprenorilor, pe o piata extrem de concurentiala.
Prin Campania “Target Business Growth. Executive MBA 2010”, ASEBUSS premiaza performanta si rezultatele din plan profesional, incuranjand astfel fair play-ul si competenta in plan local, la nivel international.
ASEBUSS este singura scoala privata acreditata pentru programe EMBA, in conformitate cu noile reglementari ale conventiei de la Bologna, avand o experienta de peste 17 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi, aproximativ 40% din totalul absolventilor EMBA din tara.
Conceptul EMBA se adreseaza unei comunitatii manageriale dinamice, cu o medie de varsta de 28-35 de ani si o experienta profesionala deosebita. Cursurile sunt structurate pentru antreprenorii si intraprenorii aflati in cautare de solutii practice de strategie de business si de oportunitati de networking cu oameni-cheie din cele mai importante segmente de piata. EMBA este o reala lectie de leadership, in cadrul careia participantii sunt la curent cu cele mai noi tendinte economice globale, dezvoltandu-si abilitatile de comunicare si cunostintele de management, reusind astfel sa isi extinda cu responsabilitate viziunea de afaceri si de cariera.
De ce EMBA ASEBUSS?
– Perspectiva si calitate internationale – plus-valoare educationala prin parteneriatul de succes cu Kennesaw State University Atlanta-Georgia, SUA, aflata in TOP 25 programe EMBA nord-americane.
– Focus pe experienta participantilor – comunitatea EMBA se remarca prin experienta de management a cursantilor si rezultate deosebite in evolutia profesionala
– Corp profesoral de elita – echipa mixta formata din profesori romani si americani pregatiti la Harvard Business Schoo, profesionisti cu experienta, practicieni si consultanti
– Materiale educationale certificate – studii de caz si programe de predare cu licenta Harvard, axate pe exemple de companii din cele mai importante sectoare de business, inclusiv din Romania.
– Invitati de calibru din lumea de afaceri – ASEBUSS invita periodic la cursuri lideri notabili de afaceri din diferite industrii
– Experiente educationale trans-nationale – patru saptamani rezidentiale, trei saptamani in Romania si o saptamana in Atlanta, completeaza eficient cunostintele internationale de afaceri ale cursantilor.
– Proiecte interculturale – un modul international de elita: 8 luni de simulari de proiecte de business practice, fata in fata si virtual, impreuna cu colegii americani de la Kennesaw din anul II.
– Cea mai mare comunitate de absolventi EMBA din Romania – networking, know-how si oportunitati de afaceri, alaturi de cei peste 1000 de membri ai comunitatii EMBA.
Criterii de eligibilitate pentru bursa EMBA 2010
– Experienta in munca de minimum 5 ani
– Experienta antreprenoriala/manageriala de minimum 3 ani
Inscrierea are loc pe baza unui dosar complet de inscriere, care va cuprinde formularul de aplicatie, doua scrisori de recomandare, eseu tematic de maximum 500 de cuvinte , diploma de licenta si dovada resurselor financiare necesare pentru acoperirea diferentei din taxa de scolarizare aferenta celor 2 ani.
Candidatii selectionati pe baza acestui dosar vor putea sustine probele de admitere :
– test tip GMAT
– Interviu in limba engleza
Toate aplicatiile vor fi analizate de catre Comisia de Admitere. Termenul final de inscriere in competitia ”Target Business Growth. Executive MBA 2010” este 15 iulie 2010. Candidatii vor fi evaluati in perioada 19-27 iulie 2010, iar rezultatul final va fi anuntat pana in data de 30 iulie 2010.
Pentru mai multe informatii si pentru a descarca formularele de inscriere, va rugam sa accesati website-ul : www.asebuss.ro. Fiecare candidat este invitat sa trimita documentele completate la adresa de e-mail: bianca@asebuss.ro, in atentia dnei Bianca Ioan, Director de Marketing ASEBUSS.
Echipa ASEBUSS va ureaza inspiratie si succes!

Contact PR: bianca@asebuss.ro, Marketing Director Executive MBA Program, ASEBUSS.
Telefon: 0722 368 602, email: bianca@asebuss.ro.