ASEBUSS Alumni Event- 8 iunie 2011

 Pe  8 iunie ASEBUSS organizeaza un nou eveniment din seria Executive MBA Alumni Events, adresate tuturor absolventilor programului EMBA ai scolii de afaceri. In fiecare an ASEBUSS organizeaza o serie de evenimente pentru absolventi in care acestia au ocazia sa cunoasca lideri din diferite industrii, romani sau straini, sa participe la prezentari interesante si sa cunoasca alti colegi EMBA, absolventi din cele 17 promotii ASEBUSS.

Invitatul special este Sergiu Negut- director executiv Regina Maria, care va vorbi despre provocarile tranzitiei de la o companie mica la o structura corporatista.

ASEBUSS este prima scoala de afaceri care a organizat un program Executive MBA in Romania, avand o experienta de 18 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi pana in prezent. Aceasta comunitate a oamenilor de afaceri ce detin diploma americana Executive MBA este cea mai mare si dinamica, reprezentand aproximativ 40% din totalul absolventilor MBA si EMBA din tara.

 Programul româno- american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experienţă profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, de minim 3 ani, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

ASEBUSS organizează programul româno – american  Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasă universitate din SUA, clasată în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicaÅ£ie CEO Magazine. Această recunoaÅŸtere din partea unei publicaÅ£ii economice de prestigiu confirmă reputaÅ£ia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educaÅ£ia globală, pe inovaÅ£ie, parteneriate ÅŸi programe diverse în diferite regiuni, la standarde internaÅ£ionale.

Parteneriatul iniţiat de ASEBUSS şi Kennesaw State University (KSU) în 2003 s-a concretizat în organizarea unui program Executive MBA cu o componentă internaţională extinsă, noul format oferind studenţilor o mai mare expunere internaţională.

Cea de a patra editie a TOP-ului MBA/EMBA 2011 in Romania plaseaza ASEBUSS pe primul loc la urmatoarele categorii:    aplicabilitate in cadrul companiei, dezvoltarea abilitatilor soft, experienta practica si academica a profesorilor, networking si pe locul doi in clasamentul general, conform cercetarii realizate de Ziarul Financiar, din 18 aprilie 2011. Rezultatele ASEBUSS sunt cu atat mai relevante daca avem in vedere caracterul exigent al absolventilor Executive MBA care, inca de la admitere, au o bogata experienta manageriala si, prin urmare, asteptari ridicate cu privire la program.

ASEBUSS oferă singurul program Executive MBA acreditat atât naţional, de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale Conventiei de la Bologna, cât şi de către  Asssociation to Advance Collegiate Schools of Business din SUA (AACSB).

Profesorii romani au fost pregatiti in cadrul celor mai bune universitati americane: Harvard Business School (PCL – Participant Centered Learning), precum si la alte scoli de afaceri de prestigiu, ca Wharton, Stanford, Cambridge, MIT, ei continuand sa participe in programele internationale, dedicate insusirii metodelor de predare inovative, bazate pe studii de caz.

Profesorii au experienta reala de business, multi dintre ei ocupa sau au detinut pozitii de conducere in cadrul unor companii multinationale sau romanesti, precum: Vodafone, Agricover, PriceWaterhouseCoopers, Experian, Consiliul Concurentei, Ernst&Young, etc. Majoritatea au propriile companii de consultanta, modalitate prin care sunt permanent conectati la realitatea pietei romanesti, in context international.

Cei interesati sa urmeze aceste cursuri pot participa la demonstratiile de curs gratuite, organizate in fiecare luna. Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0721.292.201.