Arzatoare de grasimi: Top 3 – Nutrex Lipo 6 Black

Odata cu apropierea verii, vine si cererea pentru cele mai eficiente arzatoare de grasimi. Asa ca am facut o lista cu trei dintre cele mai bune variante, in opinia noastra.  

Lipo 6 Ultra Concentrate

Best seller-ul incontestabil din categoria Fat Burner este Nutrex Lipo 6 Black Ultra Concentrate. Varianta “one pill” de la Lipo 6 Black.

Caracteristic Nutrex, rapoartele ingredientelor nu sunt impartite cu publicul, stim doar ca o pastila contine aproape 300 mg de “fat destroying complex”, printre care se numara ingrediente precum: Cafeina, Theobromina, Yohimbe, sau extract de citrus aurantium.

Din feedback-ul primit de la clientii nostri, putem spune ca aceasta varianta ultra concentrate nu este pentru cei cu o toleranta scazuta la cofeina, intrucat continutul de cofeina mai mult ca sigur trece de 150 mg.

Produsul contine 60 de capsule negre, si este recomandata o portie de 2 capsule pe zi: una dimineata, una dupa masa. Recomandarea noastra este sa se ia a2a capsula cu 30 minute inainte de antrenament.

Pretul produsului este de 122 lei.

Asadar, Nutrex Lipo 6 Ultra Concentrate este o alegere foarte buna, fiind un supliment simplu, eficient, si la un pret rezonabil.  

Yamamoto Ai-Burn

Fata de Lipo 6 Black, Yamamoto Ai-Burn Hardcore este un arzator de grasimi foarte complex, cu ingrediente premium japoneze; noua formula fiind imbunatatita cu Ginseng si Guarana.

Continutul ridicat de ingrediente active il fac sa fie foarte eficient pentru mai multe tipuri de metabolismuri. Va invitam sa consultati lista de ingrediente, intrucat este un articol in sine: Yamamoto Ai-Burn Hardcore.

Cu 240 de capsule, fat burner-ul Yamamoto va va tine aproximativ 8 luni! Acesta vine la un pret de 246 lei. Insa, la capat de linie este mult mai ieftin decat alternativele sale, fiind si mult mai concentrat.
Calitatea produsului este confirmata si de utilizatorii europeni Yamamoto, pe site-ul acestora.

Genius Lipo GN

O alternativa mai ieftina vine de la Genius Nutrition: Lipo GN, care este in momentul de fata cu o reducere de 11% pe ProteinOutlet.ro.

In aceeasi forma de pastile, arzatorul de grasimi de la Genius vine cu un serving size de 2 capsule (fata de single pill-urile de mai sus), iar acestea contin un total de 1000 mg de L-Carnitina in doua forme. Exista si doua surse de cofeina, care ajung la un total ridicat de 225mg.

Ceva mai rar intalnit in arzatoarele de grasime sunt vitaminele, Genius Lipo GN vine cu un blend de citrate de magneziu, vitamin B2 si B6 si citrate de chromium. Tot acest blend are ca scop dubla stimulare: lipotropica si termogenica.

Cu un pret de doar 88 lei pentru 90 de capsule care 30-45 zile (in functie de toleranta si administrare) Genius Lipo GN este o variant foarte buna pentru cei care cauta un arzator de grasimi specializat, la un pret rezonabil.