Arzatoare de Grasimi: Nutrex si Yamamoto

Arzatoarele de grasimi sunt suplimente alimentare derivate din ingredient natural precum: cafeina, ceaiul verde, tironona, ardeiul iute, piperul negru sau feniletilamina care este foarte eficienta in generarea arderilor de grasimi.

Combinatii intre aceste ingredient principale, si multe altele, au fost incercate de mai multe branduri de suplimente, insa doua ies in evidenta. Este vorba de Yamamoto Ai-Burn Hardcore si Nutrex Lipo 6 Black.

Yamamoto

Yamamoto Nutrition este un brand recent introdus in Romania. Originea acestui brand etse in Japonia, mare parte din ingredient fiind de calitate Kyowa® si imporate din tara soarelui rasare. Yamamoto sunt recunoscuti pentru eficienta produselor dar si calitatea foarte-foarte ridicata. Partea negative este pretul aferent, relative mare. Insa, la Protein Outlet am reusit sa oferim la o parte din produsele Yamamoto cele mai mici preturi din Europa! Astfel, facandu-le mai accesibile publicului larg.

Yamamoto Ai-Burn Hardcore

Yamamoto Ai-BURN HARDCORE de la Yamamoto Nutrition este unul din cei mai avansati si completi arzatori de grasimi termogenic. Extractul de ceai verde joac?, de asemenea, o func?ie tonic? pentru a contracara oboseala fizic? ?i mental?. Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE este, f?r? îndoial?, unul dintre cele mai bune produse din clasa sa! Con?inutul ridicat de ingrediente active îl face foarte tehnic ?i specific celor care caut? cele mai bune rezultate f?r? compromisuri.

Puncte cheie Yamamoto Ai-Burn Hardcore:

  • Ultra concentrat!
  • 240 capsule = 240 zile
  • Formula imbunatatita cu Ginseng si Guarana

Nutrex USA

Varianta populara pentru un arzator de grasime este insa firma Nutrex.

Nutrex USA specializata in carnitine si fat burner –ele Lipo 6 Black si Lipo6 Black Ultra Concentrat a fost la nivel inalt in Romania de la aparitia brandului.

Lipo6 Black este un arzator foarte concentrate, insa, variant standard (nu Ultra Concentrate) vine cu o portie impartita in 3 capsule. Pe zi, se recomanda 2 portii a cate 3 capsule fiecare. Daca la inceput produsul este prea concentrate, sau pur si simplu nu doriti sa luati o portie intreaga, din portia de 3 capsule, se pot reduce 1 sau chiar 2. Acest lucru nu este posibil si la Lipo 6 Black Ultra Concentrate care vine cu o singura capsula concentrate. Deci, pentru inceput ar fi bine sa considerati variant standard, Lipo 6 Black.

Puncte cheie Lipo 6 Black:

  • ·         doua forme de tironona puternice pentru hiperactivarea metabolizarii grasimii
  • ·         contine 3 forme de  Yohimbine fpentru inlaturarea grasimii din zonele problema
  • ·         activeaza tesutul adipos maro prin combinarea de feniletilamina ce genereaza ardere
  • ·         creste rata de ardere corporala si topeste depozitele de grasime
  • ·         asigura dispersia lichidelor penru potenta maxima