ArticolePlatite.ro ofera cel mai bun raport pret-calitate de pe piata de articole SEO

ArticolePlatite.ro este un site care a luat nastere de la ideea de a oferi un serviciu calitativ, la preturi care reflecta corect anvergura proiectelor si se traduc in rezultate usor de urmarit. In acest sens, echipa de contentwriteri profesionisti si experti SEO din spatele www.ArticolePlatite.ro ofera servicii de realizare articole SEO si publicare pe site-uri si blog-uri de autoritate, pentru rezultate garantate si, cel mai important, sigure din punct de vedere al unor potentiale penalizari Google.

Serviciul de articole SEO inseamna calitate la preturi corecte

Piata de SEO si content writing din Romania sufera fie din lipsa de profesionalism fie din cauza preturilor care nu reflecta calitatea serviciilor. Inainte de a incepe o campanie de advertoriale, clientii trebuie sa inteleaga ce inseamna aceste articole SEO si cum le pot ajuta pagina sa creasca in motoarele de cautare.

Scopul principal al campaniilor puse la dispozitie prin noul serviciu lansat de www.ArticolePlatite.ro este cresterea pozitiilor in motoarele de cautare prin crearea unui profil de link-uri cat se poate de natural, care nu atrage atentie negativa din partea celor de la Google.

In acest sens, listele de site-uri si bloguri atent selectionate de echipa pentru a intruni urmatoarele criterii de calitate:

  • Sunt gazduite pe servere diferite si pe clase de IP diferite;
  • Site-uri care nu fac parte din retele de bloguri, fara legatura intre ele;
  • Au putine link-uri externe;
  • Acopera majoritatea niselor, exceptie facand site-urile pentru adulti, warez si cele ilegale;
  • Permit link-uri dofollow in 98% dintre cazuri;
  • Articolele publicate nu sunt sterse, ele continua sa ramana online pe toata durata de viata a site-urilor;
  • Unele site-uri permit posibilitatea achizitionarii de abonamente.

Aceste liste de articole astfel selectionate permit adaptarea la orice tip de proiect si de buget, astfel incat rezultatele sa fie de durata si vizibile rapid.

Pentru a garanta un impact optim al campaniei de articole SEO, echipa www.ArticolePlatite.ro realizeaza articole pe nise si cuvinte cheie specifice fiecarui proiect, aliniate la standardele site-urilor pe care acestea urmeaza sa fie postate. Astfel, webmasterii economisesc timp si bani avand garantia ca articolele nu vor trebui rescrise pentru a trece testele de calitate ale site-urilor cu autoritate mare.

Tarife si modalitati de plata flexibile in functie de profilul clientului

Tarifele pentru realizarea si postarea de articole sunt gandite pentru a reflecta corect complexitatea proiectului si nivelul de asteptari in ceea ce priveste rezultatele. Exista astfel mai multe pachete special gandite in functie de bugetul site-urilor care apeleaza la aceste servicii, de la bugete pentru site-uri mici pana la liste de bloguri si articole pentru site-uri cu bugete mari, pe care postarea unui singur articol costa peste 199 RON.

Campaniile de articole SEO sunt o strategie de crestere pe motoarele de cautare ce trebuie sustinuta, pentru rezultate optime. Astfel, in ideea de a incuraja si fideliza webmasterii care apeleaza la acest serviciu, Articole Platite ofera bonusuri consistente in functie de volumul de advertoriale si durata colaborarii.

Timpul de executie este de asemenea flexibil si depinde de volumul de advertoriale si tipul de buget.

Modalitatile de plata oferite sunt flexibile:

  • Prin transfer bancar
  • OP
  • Depunere de numerar la orice casierie BCR

Despre Pro Intersoft 2010

Pro Intersoft 2010 este o companie care se concentreaza pe prestarea de servicii SEO, copywriting si activitati conexe legate de dezvoltarea si promovarea site-urilor web in mediul online.