Arta Cocktailurilor la indemana oricui!

392Familia White Rabbit se imbogateste cu inca un partener de exceptie.

Echipa Barmania este recunoscuta pentru cursurile de barmani, mixologie si flairing, cat si pentru competiile organizate ce urmaresc descoperirea de noi talente in domeniu.

White Rabbit are placerea sa va invite sa va inspirati cu cadouri experiente unice, special create de catre Barmania si White Rabbit pentru orice ocazie, aniversare, team building sau pentru prietenii vostri pasionati de arta  prepararii cocktailurilor.Dupa finalizarea cursului de mixologie, va veti putea impresiona prietenii cu noile skill-uri de a imbina perfect si inedit diverse bauturi.

White Rabbit este unicul magazine online dedicat in exclusivitate cadourilor servicii, de unde puteti cumpara experiente pe care sa le oferiti cadou celor dragi. Cadourile noastre te pun in miscare, te imbogatesc sufleteste, te inspira.

Vremurile se schimba si cei apropiati (familie,prieteni,colegi) vor mai mult decat jucarii de plus, parfumuri sau camasi. Vor sa traiasca intens, vor experiente inedite. Iar voi puteti sa le oferiti aceste cadouri, accesand oferta noastra pe www.whiterabbit.ro

Banner 7 seri

Un zbor cu balonul, o cina romantica intr-un castel din Transilvania sau un curs de barmani sunt doar cateva variante.

Si mai exista un avantaj. Alaturi de cadourile speciale pe care le veti oferi, voi insiva veti deveni unici, de neuitat!