AROBS Transilvania Software – sponsor al echipei de baschet BC Gladiator Cluj-Napoca

Incepand cu sezonul 2009-2010, AROBS Transilvania Software a devenit sponsor al echipei de baschet BC GLADIATOR Cluj-Napoca.

“Am decis sa sponsorizam echipa BC Gladiator din dorinta de a incuraja performanta si a sustine tinerele talente din orasul nostru. Speram ca echipa se va consolida si va avea o evolutie buna in acest sezon” a declarat d-nul Voicu Oprean, director general AROBS.

BC Gladiator este o echipa tanara, proaspat promovata in divizia A de baschet, antrenata de baschetbalistul Bruno Roschnafsky. Motto-ul echipei este ”Hai la joc” ales din dorinta de a oferi publicului clujean un baschet “spectacol” in care cel mai bun sa castige.

AROBS va incuraja spectatorii sa participe la meciurile echipei prin organizarea in pauzele meciurilor disputate pe teren propriu a unor tombole la care spectatorii vor avea sansa sa castige premii surpriza marca Smailo – “Primul GPS 100% romanesc”.

Aceasta sponsorizare nu este singura modalitate prin care compania a incercat sa incurajeze activitatile sportive, AROBS Transilvania Software sustinand diferite asociatii si manifestari sportive cum ar fi: Federatia Romana de Karate WKC, Maratonul DHL Brasov 2008, Maratonul International Bucuresti, Cupe Off Road (Off-Road Territory Sibiu 2008, Off-Road Baisoara 2008, Bucovina Off-Road Challenge 2008, Off Road Faget 2009), Raliul Iasilor 2008, Concursuri de ATV, Cupa Tarnita la Inot si altele.

contact:

0264-406700
marketing@arobs.com