AROBS lanseaza QSportsRecorder la Bucharest City Marathon

AROBS Transilvania Software lanseaza QSportsRecorder, primul dispozitiv GPS destinat activitatilor sportive, cu ocazia Bucharest City Marathon, care va avea loc duminica, 18 octombrie 2009, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

QSportsRecorder este singurul dispozitiv existent pe piata romaneasca care utilizeaza tehnologia GPS, adresat in special practicantilor de activitati sportive outdoor – mountain bike, motorcycling, jogging, climbing, excursionistilor sau amatorilor de drumetii pe munte, dar si persoanelor posesoare de PDA-uri sau smartphone-uri care doresc navigatie (prin Bluetooth).

QSportRecorder este capabil sa inregistreze activitati sportive (alergare, ciclism, motociclism, catarare, etc) si apoi sa le exporte in QSports, un software performant cu ajutorul caruia se poate analiza traseul, calcula caloriile. Dispozitivul poate deveni un monitor personal de sanatate, capabil sa proiecteze un plan propriu de antrenament.

Dispozitivul este insotit de doua programe software: QSports pentru inregistrarea, gestionarea si analiza activitatilor sportive zilnice / saptamanale / lunare si Travel Recorder care permite geotagging prin inregistrarea traseelor turistice si vizualizarea lor in Google Earth/Google Maps, atribuirea pentru fotografii a coordonatelor geografice in care au fost realizate si postarea traseelor, pozelor, filmarilor pe Internet.

Echipa AROBS care va alerga in cadrul Cursei Corporate la Bucharest City Marathon 2009 va fi monitorizata cu dispozitive QSportsRecorder, iar toti cei prezenti la eveniment vor putea sa observe live modul de functionare si beneficiile dispozitivului in cadrul standului AROBS amenajat la linia de Start.

QSportRecorder este comercializat la pretul de 499 lei (TVA inclus) si poate fi achizitionat prin reteaua de parteneri AROBS si de pe www.gps-auto.ro – Primul Magazin cu GPS incorporat!