AROBS isi expune produsele si serviciile la cele mai mari targuri internationale din domeniul IT&C


Cluj-Napoca, 22 februarie 2011

AROBS Transilvania Software va participa, pentru al  11-lea an consecutiv, la CeBIT Hanovra, cel mai important targ de IT&C din lume, in perioada 1-5 martie 2011. In cadrul standului Romaniei, organizat sub egida “Romania  IT. Creative talent. Technical excellence” AROBS va expune impreuna cu alte 16 firme romanesti din domeniul  IT cele mai noi produse și servicii.

Tot in perioada 1-3 martie, AROBS va fi prezenta si la Embedded World 2011 la Nurnberg, cel mai important targ de profil Embedded, specializat pe domeniile electronica, software, telecomunicatii, tehnologii embedded inovative, etc.

Standurile AROBS se vor axa pe promovarea serviciilor de outsourcing (www.arobs.com) si a aplicatiei de Fleet Management – TrackGPS (www.trackgps.ro/en ), solutie de monitorizare si localizare a parcurilor auto utilizand tehnologia GPS.

Prin participarea la aceste targuri internaționale, AROBS urmareste stabilirea de noi contacte si relatii de afaceri cu potentiali clienti si parteneri, precum si consolidarea relatiilor cu partenerii externi in vederea dezvoltarii unor noi proiecte.

Despre AROBS Transilvania Software

AROBS este o firma specializata in dezvoltarea de solutii software de nisa in domeniul GPS. In 2010, firma a devenit cel mai mare distribuitor de sisteme de navigatie din Romania avand in portofoliu brandul propriu Smailo cat si navigatoarele Mio si Becker.

Solutia de localizare si monitorizare flote auto TrackGPS, produs propriu AROBS, este una dintre cele mai performante si prezente solutii de localizare GPS din Romania, peste 600 de companii  si circa 10.000 de masini utilizand in prezent aceasta aplicatie. Totodata, solutiile de SFA si CRM de eficientizare a vanzarilor utilizand terminale mobile, dezvoltate de AROBS, completeaza baza de clienti cu alte peste 150 de firme din Romania.

www.arobs.ro, www.smailo.ro, www.trackgps.ro, www.optimallsfa.ro, www.gps-auto.ro