Armelle.ro si Acasa.ro lanseaza un concurs pentru cosmetice bio de 200 lei

Armelle.ro si Acasa.ro lanseaza un concurs al carui premiu consta in cosmetice bio in valoare de 200 lei, importate din Franta, pe care castigatorul le alege singur.
Armelle.ro si Acasa.ro lanseaza un concurs pentru cosmetice bio de 200 lei

Cosmeticele bio, importate de Armelle.ro, sunt produse in proportie de 99-100% din ingrediente naturale de catre Laboratoire Gravier si Reve de Provence, iar participarea la concurs ofera sansa de a incerca un stil de viata nou, cu cosmetice naturale si ecologice.

Pentru a participa la concursul desfasurat pe Acasa.ro, persoanele interesate isi pot alege produsele dorite din magazinul online Armelle.ro in valoare de maxim 200 lei. Linkurile trebuie apoi publicate intr-un comentariu pe pagina de concurs.

Concursul se desfasoara in perioada 22 mai 2012 si 21 iunie 2012, iar numele castigatorului, ce va fi stabilit prin tragere la sorti, va fi anuntat in pagina de concurs in data de 22 iunie 2012.

Participantii la concurs au astfel sansa sa castige exact produsele alese, din gama larga Armelle.ro ce include produse cosmetice bio pentru bebelusi, produse cosmetice bio pentru ingrijirea parului, produse cosmetice bio pentru ingrijirea corpului, produse cosmetice bio pentru ingrijirea fetei, etc.

Despre Armelle

Importator exclusiv pentru Romania a produselor cosmetice bio Laboratoire Gravier si Reve de Provence, Armelle ofera alternativa unei abordari diferite a frumusetii. Ingredientele naturale, ce ofera eficacitate fara efecte secundare, includ verbina, avocado, aloe vera, ulei de argan, galbenele, miere, ulei de masline, lamaie, argila, coada coricelului, musesel, lavanda si urzica.

Cu certificari precum CosmeBio, EcoCert si Nature&Progress, produsele distribuite de Armelle au o baza de 99% de origine vegetala si ofera o alternativa sanatoasa la cosmeticele obisnuite, la preturi moderate. Cosmeticele bio oferite exclusiv in Romania de Armelle nu contin parafina, silicon, polietlenglicol, polipropilenglico, ingrediente etoxilate, parabeni, fenoxietanol, coloranti, parfumuri sintetice, flatati sau nitromoscuri.