Arata-ti stralucirea de sarbatori printr-un bronz natural la oferte speciale!

De sarbatori Chocolate The Tanning Bar iti propune o varianta naturala prin care sa stralucesti la petrecerile de sfarsit de an Sun MakeUp, machiajul bronzant al intregului corp fara expunere la soare sau UV. Pentru a te bucura de vara in timpul iernii, poti cumpara pentru tine sau pentru a face cadou, gift cardurile Chocolate The Tanning Bar la care vei primi automat doua ciocolate calde care sa se asorteze cu noul bronz.

Gift cardurile Chocolate The Tanning Bar contin:
– 3 sedinte de bronzare Sun MakeUp la pretul de 200 Ron, pentru care primesti gratuit 2 ciocolate calde pentru tine si prietena ta.
– Cate o sedinta Sun Make Up pentru tine si prietena ta la pretul standard de 80 Ron, pentru care veti primi fiecare cate o ciocolata calda.

Sun MakeUp este solutia perfecta pentru un bronz natural atunci cand avem nevoie sa il asortam la o rochie pentru un eveniment important sau doar pentru o stare de bine in mijlocul iernii.

Thats so Sun MakeUp este sistemul prin care pielea ta capata o culoare de bronz natural si uniform imediat dupa aplicarea spray-ului bronzant. Pe langa ingredientele cu efect de bronzare contine si aloe vera care confera pielii hidratare si stralucire, fiind conceput de catre Qmed, companie specializata in solare si produse pentru bronzat.

Procesul dureaza maxim 40 de minute, iar efectele se vad dupa 2-4 ore de la aplicarea spray-ului bronzant. Pentru a obtine bronzul mult dorit, nu este nevoie de exfoliere si nici de aplicarea unei creme puternic hidratante in palme si talpi ca in cazul unui autobronzant. Excesul de spray pulverizat in aceste zone se elimina cu un servetel umed. Sun MakeUp nu este un autobronzant si nici un bronz organic, ci un machiaj bronzant care dureaza intre 4 si 7 zile, in functie de tipul de ten. Dupa acest interval pigmentul va disparea treptat fara a lasa pete pe piele sau pe haine.

Chocolate the Tanning Bar, expertul in bronzare, este locul unde va puteti rasfata simturile cu o ciocolata calda si totodata, locul unde pielea voastra va deveni mai atragatoare, mai delicioasa decat cea mai dulce ciocolata.

Gift cardurile Sun Make-up pot fi cumparate din incinta Chocolate The Tanning Bar, Calea Dorobantilor 111-131, sector 1, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii contactati:
Andreea Lada
PR Account Manager Creative Ideas
andreea.lada@creativeideas.ro