Ar mai fi existat cel mai mare motor de cautare fara un investitor?

Clubul Business Angels Romania se pregateste sa dezvolte ideea ta de afaceri! Primul pas pentru interactiunea cu acestia si pregatirea proiectului tau antreprenorial este participarea la Conferinta din data de 3 Martie, Iasi, orele 17.00. (www.antreprenoriada.ro)

Conferinta se adreseaza persoanelor cu idei de  afaceri, in prezent angajati ai diferitor organizatii din Romania, care identifica oportunitatea de a-si transforma ideea in proiect antreprenorial.

Invitatia de a participa o adresam implicit persoanelor cu functii de conducere, detinatori sau nu a propriei afaceri, care doresc sa obtina cunostinte si conexiuni suplimentare in managementul afacerii.

Specialisti si practicanti ai antreprenoriatului, aflati in diferite etape ale dezvoltarii afacerilor lor precum si consultanti in oportunitati de finantare vor alcatui agenda acestui eveniment.

  • Participarea la conferinta este o conditie obligatorie pentru toti cei care doresc ulterior sa urmeze modulele de training in antreprenoriat si management din cadrul ANTREPRENORIADA.
  • La finalul acestora, proiectul de afaceri dezvoltat va putea fi inregistrat pe platforma online si vizulizat de catre Business Angels.
  • Suplimentar acestui lucru, cele mai bune 5 afaceri din fiecare oras vor primi un bonus financiar.

Conferinta si modulele de training se desfasoara in 9 orase din tara, pe parcursul a 2 ani! Pentru mai multe detalii iti stam la dispozitie!

Persoana de contact: Georgiana Maxim – geo@edurom.ro, 0728 003 230