AplicaÅ£ia “Smile, Like, Win!” generează o creÅŸtere de peste 3000 de fani Facebook ai EuroGsm

Cluj-Napoca, 17.03.2011. Aplicaţia “Smile, Like, Win!” derulată pe pagina oficială EuroGsm de Facebook http://www.facebook.com/EuroGsm generează o creştere de peste 3000 de membrii ai comunităţii de fani                   EuroGsm în mai puţin de 2 săptămâni de la lansare.

Anterior lansării aplicaţiei “Smile, Like, Win!” dezvoltate pentru concursul “Smile, Like, Win an iPhone 4”, comunitatea de fani EuroGsm de pe Facebook număra 200 de utilizatori, contul oficial al companiei fiind creat la sfârşitul lunii octombrie 2010. Aplicaţia creată pentru concursul aflat în plină desfăşurare este foarte simplă  şi presupune încărcarea de către participanţi, fani ai paginii EuroGsm, a unei fotografii.

Premiile concursului constau într-un  iPhone 4  şi 2 iPod-uri Nano, câştigătorii acestora fiind desemnaţi în 4.04.

Aplicaţia se bucură de succes în rândul utilizatorilor Facebook, numărul de noi fani ai contului EuroGsm crescând cu peste 3000 de utilizatori Facebook în mai puţin de 2 săptămâni.

 

În 2011, un procent semnificativ din bugetul de promovare al EuroGsm va fi direcţionat către proiecte social media. Aplicaţia “Smile, Like, Win!” este primul dintre proiectele pe care EuroGsm le va derula prin intermediul reţelelor sociale Facebook, Twitter, respectiv Youtube. Aceste proiecte vor consta în aplicaţii interactive, concursuri, oferte personalizate şi vor presupune prezentarea şi explicarea  într-o manieră prietenoasă, pe înţelesul tuturor, a ofertelor de telefoane mobile, accesorii şi servicii  de telefonie mobile Orange disponibile în magazinele EuroGsm.

EuroGsm este retailer în domeniul telefoniei mobile şi partener strategic Orange România. În magazinele EuroGsm sunt disponibile o gamă variată de telefoane şi accesorii precum şi serviciile de telefonie mobilă ale operatorului Orange România. În prezent EuroGsm deţine o reţea de 115 magazine în peste 70 de oraşe ale ţării, cifra de afaceri înregistrată în 2009 fiind de 22 milioane euro.  Experienta    de peste 13  ani pe piaţa telecom din România şi spiritul inovativ caracteristic au contribuit la iniţierea în 2010 a unui amplu şi complex proces de schimbare a imaginii brandului EuroGsm şi a magazinelor proprii, proces  care este în curs de finalizare.

EuroGsm

Bd.Muncii nr.18, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-450 450, int. 110, persoană contact: Cristina Szabo – manager marketing
www.eurogsm.ro