Aplicarea perfecta a rujului rosu

Ruju rosu este, fara indoiala, aspectul chintesential sexy si al sex-appel-ului pentru o femeie. Acest articol de machiaj de neinlocuit a fost un element fundamental in portfarduri de-a lungul timpului. O simpla aplicare te poate face instantaneu fermecatoare, pasionala, seducatoare si sexy, si da, este, de asemenea, universal magulitor.

Multe modele de top apeleaza la rujul rosu, chiar si Rihanna si Taylor Swift nu se pot opri sa cante despre buzele rosii. Daca credeti in puterea rujului rosu, ar trebui sa stiti ca felul in care aratati dupa ce il aplicati  depinde in totalitate  de modul in care il aplicati.

Sfaturi si trucuri pentru a avea buzele rosii si senzuale

  1. Gasirea tonului de rosu perfecta este primul obstacol. Stiati ca aceasta culoare rosie este impartita in diferite categorii de tonuri? De exemplu, ton rosu, albastru si ton portocaliu. Experimentati diferite nuante pentru a va gasi semnatura rosie.

     2. Apoi urmeaza gasirea finisajului si a formulei cu care va simtiti mai bine. Puteti alege intre ruj mat, lucios, pur, crema si ruj lichid.

Inainte de a incepe, exfoliati-va buzele cu un scrub pentru buze sau o periuta de dinti veche pentru o aplicare lina si fara cusur. Acest lucru ajuta de asemenea la prelungirea longevitatii rujului.

  3. Nu uitati sa aplicati un balsam hidratant pentru buze sau un grund pentru a va hidrata buzele inainte de a aplica rujul. 

4. Daca doriti sa impiedicati ca rujul lucios sa para ca sangereaza, folositi un creion pentru a linisti buzele inainte de aplicare.

Pas cu pas in aplicarea rujului rosu

Pasul 1: Pregateste buzele

Aplicati un balsam hranitor pentru buze, de preferinta inainte de a incepe sa faceti  machiajul, astfel incat acesta sa aiba suficient timp pentru a fi absorbit in piele. Daca buzele sunt crapate sau uscate, exfoliati-le usor folosind un  servetel umede si indepartati orice piele moarta.

Pasul 2: Sterge buzele

Nu apliati rujul imediat ce v-ati dat cu balsam. In schimb, utilizati un servetel pentru a indeparta excesul de balsam de pe buze. Apoi, aplicati un strat usor de pulbere pe buze cu o pensula pentru a crea o baza frumoasa si uscata pe care rujul sa adere.

Pasul 3: Aplica rujul rosu

Aplicati rujul inainte de a aplica creionul de buze. Utilizati o pensula de buze pentrua lucra intr-adevar corect.

Pasul 4: Timpul pentru creionul de buze

Utilizati un creion de buze intr-o umbra care sa se potriveasca cu rujul dvs. rosu pentrua defini marginile si pentru a corecta orice neuniformitate sau asimetrie de pe buze. Puteti, de asemenea, sa utilizati creionul pentru a face buzele sa arate mai pline.

Pasul 5: Sterge buzele

Luati o bucata de hartie si tamponati-o pe buze pentru a absorbi orice ulei in excessi apoi reaplicati un alt strat usor al rujului. Acest lucru va dubla timpul de purtare al rujului.

Pasul 6: Curata

Utilizati o pensula unghiulara cu atentie pentru a curata si a defini marginile buzelor.Utilizati pensula pentru a obtine o margine curata. In cele din urma, luati opensula si puneti-o in pudra. Utilizati-o pentru a pulveriza pe pielea de-a lungul marginilor buzelor.

Pasul 7: Verifica rujul de pe dinti

Cand purtam ruj rosu, facem greseala frecventa de a nu verifica petele de pe dinti. Asigurati-va ca faceti o verificare rapida inainte de a iesi.