Aplica tus pentru pleoape intr-un mod profesional


Pentru a face ochii mai expresivi, primul tus pentru ochi, in machiaj a fost creat de reginele Egiptului Antic. Iar tu, pentru a te transforma intr-o regina, este suficient sa incerci noi variante de moda ale  acestui sezon. Click aici  pentru a vedea tusurile pentru ochi.

Pentru prima data, liniile pentru decorarea si expresivitatea  ochiului au fost gandite in Egiptul antic. Egiptenii au dat viata tipului de ochi de pisica, care a revenit la moda in anii ´70, iar  astazi, inca mai incanta cu frumusetea sa. In acele zile, liniile cochete,  elegante,  alungite au fost create cu un amestec de argila verde si minereu de plumb. Si liniile de tus pentru pleoape erau folosite nu numai de femei, ci si de barbati. De-a lungul timpului, aceste chipsuri in machiaj,  au stapanit vechii romani si greci. Inainte de a incerca diferite tipuri de linii la moda, stabileste care dintre ele ti se vor potrivi. Ghidul tau principal ar trebui sa fie forma ochilor tai.

Cum sa aplici tus pentru pleoape

Incepatorii sunt sfatuiti sa utilizeze un aplicator de pasla. Are o fermitate suficienta, deci este foarte usor sa desenezi o linie ideala. Cand ai o mica experienta, tusul pentru pleoape lichid este ideal. De asemenea, poti incerca diferite experimente. Pentru ca tusul de pe pleoapa superioara sa nu fie imprimat, este necesar sa aplici cateva umbre de praf peste sageata. Pentru a nu deranja naturaletea (traiectoria naturala), oglinda trebuie tinuta la nivelul ochilor si fara sa misti pleoapa.

Dacaintentionezi sa faci un machiaj pe baza culorii negre, trebuie sa intelegi ca pentru el va trebui sa pregatesti un fundal ideal. Inainte de trasa tusul pe pleoapa, ai nevoie de o baza de machiaj pe care sa o aplici pe fata, de preferinta mata. Stratul nu trebuie sa fie prea gros, ci trebuie sa para natural. Intotdeauna, se aplica umbre de bej si apoi incepi sa trasezi linii. Crema tonala trebuie aleasa in functie de tipul de piele. Fetele cu piele deschisa pot folosi nuante de piersica, si, nuante de ciocolata cu lapte, fetele cu piele inchisa. Alege numai tus de pleoape de inalta calitate, care nu se va sterge si nu va curge.

Metoda de aplicare

Ia un creion moale si traseaza cu atentie baza  pleoapei inferioare a ochiului. Apropiind coltul exterior, sagetile trebuie sa fie usor extinse. Dupa aceea poti incepe sa lucrezi  cu pleoapa superioara. Intinde cu degetul pleoapa superioara si traseaza a doua sageata. Incepe de la mijloc si continuam pana la coltul exterior, iar de aici leaga cele doua sageti. Este foarte important ca schita sa fie clara, altfel,  machiajul nu va mai arata frumos. Utilizeaza o perie pentru a acoperi conturul cu nuante si tonuri de bej.

Pentru pleoapainferioara, linia este trasata cu ajutorul tusului lichid. Nu trece prea mult dincolo de colturile ochiului, deoarece liniile trebuie  sa impodobeasca aspectul si nu sa-l faca extravagant. Asta e tot. Este demn de remarcat faptul ca orice fata poate cumpara tus pentru pleoape, insa acesta va da efectul dorit numai daca este aplicat corect. Cel mai important lucru, este ca in timpul machiajului sa nu te grabesti, ci sa faci totul treptat.