Apartamente baia mare

imobiliare baia mareDaca s-ar face un top al domeniilor cele mai afectate de criza financiara, primul loc ar fi ocupat, fara contestatii, de cel al imobiliarelor. Aici, cele mai multe agentii de profil si-au incheiat activitatea, iar cele care au mai rezistat, incearca cu greu sa faca fata perioadei nefavorabile prin care trece la momentul actual piata imobiliara.

Desi la fel ca in toata tara, si in Baia Mare valorile proprietatilor imobiliare au scazut foarte mult, totusi se inregistreaza un numar mic de tranzactii. In 2009 pretul apartamentelor din urba baimareana a scazut cu pana la 40% fata de anul 2008. Daca la inceputul anului piata imobiliara din Baia Mare a scazut, apoi a crescut, acum la finele anului a scazut din nou, acest lucru intarind astfel speculatiile pesimiste, cum ca 2010 va fi punctul critic al vanzarilor imobiliare.
Dar totusi investitorii imobiliari, din ce in ce mai multi in orasul nostru, cred ca, tranzactiile imobiliare se vor redresa in curand, tocmai de aceea numai in ultimul an, peste tot in oras a ” rasarit” cate un bloc de locuinte. Cine ar spune ca in Baia Mare nu ai de unde sa iti cumperi un apartament si ieftin si de calitate ar insemna ca minte. Ofertele sunt extrem de variate si foarte atragatoare. De exemplu, un investitor ii ofera clientului bonus la achizitionarea apartamentului, un garaj si un loc de parcare in fata blocului, lucru deloc de neglijat, tinand cont de criza locurilor de parcare de peste tot.

Oferta agentiei imobiliare Imotrading prezinta cel mai mare numar de apartamente Baia Mare