Anyplace.ro 4 years anniversary @ Studio Martin


Ne-am adus aminte (acum putina vreme ce-i drept) ca o sa fie iar ziua noastra! Fapt pentru care tindem sa-i credem pe cei care ne tot zic ca noi crestem intr-un an cat altii-n zece…Si cand te gandesti ca nici macar nu traim ca in basme!
Asa ca noi cei de la Anyplace.ro am pus din nou tara la cale si anul acesta va invitam pe 30 octombrie sa ne distram impreuna , alaturi de Julietta (Harry Klein / Munich) si de doi dj romani carora rolurile de Romeo le vin ca doua manusi: Pagal si Mihai Amatti.
Ali Nasser si Miss I vor scoate si ei in Room 2 din tolbele cu muzici fine cele mai dansante piese pentru a intregi atmosfera de poveste de la Studio Martin!

Julietta (Harry Klein / Munich)
Cand Julietta a descoperit primele petreceri cu muzica house in anii `90 Moodymann si Maurizio erau doi dintre producatorii care reuseau sa o captiveze in asa fel incat a incept sa caute cat mai multa informatie despre muzica electronica. Deseori se trezea ca fiind ultimul client in vreun magazin de vinyluri, admirand si cumparand placi vechi doar pentru a le colectiona, caci la acel moment Juliettei nici prin minte nu-i trecea ca intr-o buna zi o sa fie chiar ea un dj de success!
A incept sa modereze unele din primele showuri de muzica electronica din sudul Germaniei si la sfarsitul anilor `90 a avut primul ei gig in Munchen. Fiind inca de la inceputuri un adevarat pionier al muzicii electronice si-a castigat, cu timpul, o reputatie buna si dincolo de granitele Germaniei, adunand pana la sfarsitul anului 2007 peste 100 de giguri in unele din cele mai cunoscute cluburi din lume: Panoramabar (Berlin ), Robert Johnson (Frankfurt), Rex (Paris), T bar (London), Colors Studio (Tokyo), Arma17(Moscow), Flex (Vienna), Club 11 (Amsterdam), Bar13 (New York), Cocoliche (Buenos Aires), Cocoon(Frankfurt) si lista poate continua!
Datorita intuitiei pe care o are atunci cand este in club, Julietta stie sa puna piesa potrivita la momentul potrivit, seturile ei variind intre house si techno, fiind un puzzle perfect alcatuit atat din piese vechi cat si din piese noi!

anyplace.ro

Link-uri utile:

http://www.myspace.com/lajulietta
http://www.residentadvisor.net/dj/julietta/biography
http://soundcloud.com/search?q[fulltext]=julietta
http://www.facebook.com/pages/Julietta/46284579870

Julietta @ Rex Club Paris:
http://www.youtube.com/watch?v=dV4cuilQyKA

Julietta @ Monsters of House Munich 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=FecjCvXFsto&feature=related

Parteneri media: Vibe FM, Music Channel

Eveniment sustinut de: Beatfactor.ro, Nights.ro, Sofresh.ro, Love2dance.ro, Fotoclubbing.ro, Clubbingevents.ro, GrooveOn.ro, eOK.ro, Zilesinopti, Tillate.com, Partytime.ro, Pubbing.ro, Afterparty.ro, iConcert.ro, Sapteseri.ro, Muzicabuna.ro, Musicaddict.ro

Intrare 20 ron <00:00> 30 ron.

Pentru cei dintre voi care ati participat in toti acesti 4 ani la concursurile desfasurate pe anyplace.ro si ne-ati dat datele de contact vom organiza o campanie de sms-uri! Norocosii ce primesc sms de la noi pot sa se prezinte cu el la Studio Martin in seara evenimentului si vor plati la intrare doar 20 ron toata noaptea!!!