Any Place Media prezinta prima solutie PREMIUM de Mobile Marketing – Platforma SendSMS

Un mod eficient si ieftin de comunicare – mobile marketing-ul – comunicare prin SMS.

Platforma SENDsms

SENDsms este divizia de mobile marketing a Any Place Media proprietarul portalului anyplace.ro, ce oferă o gamă largă de informaţii legate de divertisment şi lifestyle, fiind unul dintre liderii în domeniu.
Sesizând potenÅ£ialul deosebit reprezentat de comunicarea directă cu utilizatorii portalului, proprietarii Anyplace au facut, în urmă cu 1 an primul pas – anunÅ£area evenimentelor organizate de clienÅ£ii ÅŸi partenerii săi printr-un instrument deosebit de eficace, SMS-ul.
O dată cu trecerea timpului cererea pentru acest serviciu a crescut exponenÅ£ial, apărând astfel necesitatea creării unui departament specializat – SENDsms.

Punând accentul în mod deosebit pe calitate – livrarea mesajelor text (campaniilor SMS) în câteva secunde oriunde pe glob! – SENDsms oferă clienÅ£ilor ÅŸi partenerilor săi o gamă largă de servicii ÅŸi aplicaÅ£ii specifice care permit configurarea, lansarea, managementul si analiza unei campanii.

Soluţile de mobile marketing oferite de Any Place Media contin:

Contul Corporate :
Este un cont de client al platformei SENDsms. Accesul se face printr-o interfata web in baza unui user si a unei parole, pe site-ul sendsms.ro/cont.php.
Dupa autentificare clientul are acces la un panou operational cu urmatoarele functii:
General
• Address Book
permite gestionarea contactelor pe baza de grupuri � import/export din/in fisiere in format CSV (optiuni foarte utile in cazul bazelor de date deja existente);
• Informatii sistem
starea curenta a sistemului si noutati.
Campanii
Pot fi organizate campanii de marketing pe baza de SMS, EMS si Nokia Picture Message, MMS notification/WAP � pentru fiecare campanie sistemul genereaza rapoarte de trimitere ce pot si exportate in format CSV (Excel).
Campanii 2 way messaging
Este un modul suplimentar care este activat doar la cerere.
Serviciul 2 way messaging poate fi folosit pentru organizarea de campanii pe baza de numar scurt in doua directii.

De exemplu:
1. Clientul trimite la numarul scurt un SMS cu un mesaj de forma VACANTA, primeste inapoi un SMS de confirmare a inscrierii si participa la o tombola unde poate castiga o vacanta. Acest tip de campanie este numita in platforma SENDsms – Campanie fara coduri. Acest tip de campanie se termina la o anumita data prestabilita.
2. Clientul cumpara un produs, gaseste in ambalaj un cupon pe care scrie: Trimite un SMS la numarul 1xxx de forma: CMP FGH789K (unde CMP este cheia campaniei iar FGH789K este codul din ambalajul produsului). Imediat dupa trimitere, clientul primeste raspuns daca a castigat unul din premiile puse in joc sau nu. Campania de acest gen se va numi Campanie cu coduri, si se va termina fie la o data prestabilita fie la epuizarea (validarea) tuturor codurilor unice generate.

Aplicatii
• SMS
• EMS (picture message)
• Nokia Picture Message
• MMS Notification/WAP
• Operator Logo
• Group Logo
• Static Screensaver
• Nokia Bookmark
• mTICKET (www.mobiletickets.ro) in parteneriat cu agentia Brown & Thomas (brown-thomas.ro)
Rapoarte
• Vizualizare mesaje trimise (sau primite in cazul 2 way messaging)
• Generare raport mesaje pe perioada, tip de mesaj, stare mesaj, etc.
• Toate rapoartele pot fi si exportate in format CSV (Excel) astfel incat pot fi pastrate pe orice fel de suport magnetic.
Documente
• Arhive mesaje
tot traficul de mesaje este arhivat in format PDF
• Documentatie
manual de utilizare al platformei SMS Corporate precum si documentatie pentru implementarea individuala a aplicatiilor custom pe baza de HTTP API.
Live support
In cazul aparitiei unor probleme in gestiunea campaniilor, sugestii sau intrebari, acestea pot fi semnalate pe live chat-ul intern.

Avantajele comunicarii mobile:
Mesaje SMS personalizate
Mesajele trimise cu ajutorul aplicatiei sunt personalizate, in functie de campurile bazei de date. Mai mult decat atat, aplicatia permite personalizarea expeditorului (numarul de telefon este inlocuit cu un text, spre exemplu numele companiei ). Exemple de mesaje:
“Stimate domnule Popescu, Any Place Media iti ofera 20% reducere pentru prima luna de abonament. Detalii pe www.anyplace.ro”
“Stimata doamna Felicia Ionescu, va informam ca vi s-a emis factura numarul 5/30 mai 2009, in valoare de 290 Ron, reprezentand servicii de comunicare prin SMS. ”
Acoperire worldwide
Aplicatia permite trimiterea de mesaje in orice moment si catre orice destinatie, acoperind toate retelele de telefonie majore din lume. In Romania, retelele acoperite sunt Orange, Vodafone, Zapp, Cosmote.
Utilizare imediată
Intrucat este o aplicatie web, nu necesita instalarea unui software pe calculatorul dumneavoastra. Pentru a accesa aplicatia trebuie doar sa luati legatura cu unul din consultantii nostri pentru a va crea contul. Imediat dupa crearea contului, veti primi pe email detaliile de logare in aplicatie.
Nu necesită infrastructură suplimentară
Utilizarea aplicatiei nu necesita servere pe care sa fie instalata aplicatia, nu necesita aplicatii software aditionale, pe scurt nu necesita infrastructura suplimentara. Pentru a folosi aplicatia utilizatorul nu are nevoie decat de un calculator cu sistem de operare conectat la Internet. Conexiunea Internet poate fi de orice fel.
Campanii recurente
Aplicatia permite setarea unor mesaje ce vor pleca periodic si recurent catre o baza de date. Astfel, se defineste textul personalizat al mesajului, baza de date si conditiile de selectie, precum si recurenta (cand sa plece mesajele – zilnic la o ora anume, saptamanal, doar in zilele de joi si simbata, etc). Acest gen de campanii sunt foarte utile pentru:
• mesajele cu felicitari personalizate ( „la multi ani” ) – vor pleca zilnic, la o ora prestabilita, doar catre sarbatoritii din ziua respectiva, in acord cu baza de date incarcata initial.
• Remindere sedinte saptaminale,
• Reamintire plati periodice (mesaje gen s-a emis o noua factura, detalii pe www.–.ro )

Sistem complet de raportare (tabele ÅŸi grafice)
Aplicatia are un sistem complet de raportare, ce include rapoarte cu campaniile trimise, selectii ale acestora in functie de diferite criterii (nr, ora, data). Rapoartele sunt atat tabelare cat si grafice, facilitand interpretarea lor imediata.

Mesaje concatenate
Utilizand aplicatia SENDsms utilizatorul are posibilitatea de a trimite mesaje oricat de lungi, formate din mai multe mesaje SMS concatenate (alipite), tarifarea efectuandu-se per SMS (160 de caractere). Destinatarul va receptiona toate aceste mesaje SMS ca fiind un singur mesaj compact.
Feedback instant, actualizat în fiecare minut
Imediat dupa activarea unei campanii, aplicatia permite vizualizarea rezultatelor campaniei (partiale si totale). Starea mesajelor trimise este actualizata in sistem in fiecare minut, utilizatorul avand astfel posibilitatea de a vizualiza rapoarte actualizate, corecte.
Comunicare bidirecţională
Folosind aplicatia SENDsms, utilizatorul are posibilitatea de a receptiona mesaje SMS in timp real, mesaje trimise de catre consumatori catre un numar predefinit. SENDsms permite definirea unor mesaje de auto-raspuns, personalizate in functie de continutul mesajului receptionat. Mesajul de autoraspuns poate fi un text standard, sau poate contine informatii obtinute in urma interogarii unor baze e date (stoc, sold, ultima factura emisa, stare produs aflat in service, etc). Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati .

Foarte uÅŸor de utilizat
Aplicatia are o interfata grafica prietenoasa, intuitiva. Toate ecranele pastreaza aceeasi structura unitara, facilitand astfel navigarea prin aplicatie. Aplicatia este disponibila in versiune bilingva (Romana si Engleza).
Asigura confidenţialitate si securitatea datelor
Protejarea datelor vitale ale clientului printr-un sistem sofisticat de gestiune a mesajelor trimise/ recepţionate bazat pe limitarea perioadei de stocare a datelor la ciclul de viaţă al mesajului.
Modul de colectare date
Modul dedicat pentru Data collection, ce permite adăugarea de potenţiali clienţi şi întregirea bazei de date

Contact :
Mirela Badea
Account Manager

Any Place Media
Bucuresti, Splaiul Unirii, nr.35,
bl. M7, sc.1, ap. 18, sector 3
Tel: +40720179735
+40771674220
mirela@anyplace.ro
www.anyplace.ro