Anul acesta Happy Tour a castigat premium 1 la TopHotel Awards

HappyTour, Castigator TopHotel AwardsAgentia Happy Tour / FCM Travel Solutions a fost desemnata drept cea mai buna agentie de turism a anului in cadrul TopHotel Awards, unde au fost oferite premiile industriei turismului si ospitalitatii.
In cadrul acestui eveniment sunt premiate hotelurile, agentiile de turism, specialistii din domeniu si restaurantele are s-au remarcat in Romania, in urma propunerilor publicului.

TopHotel Awards acorda mai multe premii companiei Happy Tour Group

Happy Tour, lider in industria turismului, reuseste sa fie desemnata in cadrul evenimentului TopHotel Awards drept “cea mai buna agentie de turism a anului”, din Romania.
Insa acesta nu este singurul premiu acordat agentiei Happy Tour cu aceasta ocazie. Compania Happy Tour a reusit sa obtina locul doi in preferintele clientiilor care au votat-o drept “cea mai buna agentie de turism business si MICE(Meetings, Incentives, Conferences, Events)”. Tot cu ocazia TopHotel Awards agentia de turism online a grupului Happy Tour, Paravion, s-a plasat pe locul al doilea in topul preferintelor clientilor care au ales top 3 “cele mai bune web site-uri romanesti de rezervari online”.
Acestea nu sunt singurele premii obtinute de agentia de turism Happy Tour, meritele acesteia fiind recunoscute in mai multe ocazii diferite.
Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour / FCM Travel Solutions, este de parere ca premiul de “cea mai buna agentie de turism” reprezinta “o recunoastere a serviciilor oferite turistilor”, care “ii onoreaza si ii obliga sa fie mereu la inaltimea asteptarilor acestora, venind de fiecare data in intampinarea dorintelor si nevoilor acestora”.

Scurta descriere despre compania Happy Tour Group

Happy Tour este detinuta din 2007 de GED EASTERN FUND II, un fond de investitii spaniol, si este cea mai mare agentie de turism din Romania, cu afaceri numai in acest domeniu.
Serviciile oferite de Happy Tour sunt recunoscute pentru calitatea lor de catre clientii de diferite feluri, dar si de cresterile semnificative ale cifrei de afaceri a companiei sau a numarului de clientii pe segmentul de business travel si leisure travel, si nu numai.
Din cadrul Happy Tour Group fac parte si agentia de turism online Paravion si tur operatorul Prestige Tours.

Agentia de turism Happy Tour
Tel: 021 9692
Email: vacante@happytour.ro