Antrenamentul Xbody –spaima kilogramelor in plus

Odata cu venirea anotimpului cald, doamnele si domnisoarele care se lupta cu kilogramele in plus isi aduc aminte de mersul la sala de fitness pentru a se pregati pentru sezonul estival cand trebuie sa imbrace costumul de baie. Dar ce ne facem cand nu suntem mari fane ale sportului si ale mersului la sala? Ei bine, exista o metoda mai simpla si mai revolutionara de a scapa de kilogramele in plus si de celulita, care ajuta si la tonifierea corpului. Rezolvarea acestor probleme poarta denumirea de Xbody si are la baza o tehnologie prin care se efectueaza o electrostimulare a mai multor grupe de muschi.

Ce presupune de fapt un antrenament Xbody?

Pentru cei ce nu au auzit inca de Xbody, este important sa cunoasca faptul ca un astfel de antrenament se realizeaza intr-o sala de fitness speciala, in care clientul va imbraca un costum negru special prin intermediul caruia se vor transmite impulsuri electrice ce joasa intensitate catre muschii care se doresc a fi tonifiati. Mai exact costumul negru este legat prin intermediul unor cabluri speciale la aparatul Xbody pentru a fi transmise impulsurile electrice. Alaturi de aceasta procedura de electrostimulare mai sunt efectuate si o serie de exercitii fizice. Daca va intrebati ce fel de exercitii fizice veti efectua, aflati ca, timp de doar 20 de minute, pentru ca atat dureaza un antrenament Xbody, veti efectua exercitii cardio sub stricat indrumare a unui instructor personal. Acesta va recomanda efectuarea anumitor tipuri de exercitii, raportat la nevoile fiecarui client.

Pentru cei reticienti, este bine de stiut faptul ca in timpul unui antrenament Xbody in sala de fitness se ard aproximativ 500 de calorii in doar 20 de minute. In mod normal 500 de calorii se ard jucand spre exemplu tenis de camp timp de ora. Mai mult, daca alegi sa vi la o sala de fitness unde se utilizeaza aparatul Xbody, trebuie sa stii ca si dupa cele 20 de minute de antrenament corpul tau va continua sa arda calorii, mai exact aproximativ 1500-2000.

Avantajele utilizarii Xbody

ToMe

Desi exista contraindicatii in utilizarea aparatului Xbody in sensul ca pentru persoanele care au orice fel de stimulator in organism, aceata metoda este stricta interzisa, pentru persoanele perfect apte medical, Xbody aduce o serie de beneficii. In primul rand castigi timp, atat de pretios pentru noi toti. Daca alegi sa mergi la o sala normala de fitness pierzi cel putin 1-2 ore, in timp ce la un antrenament Xbody o sedinta dureaza doar 20 de minute. In al doilea rand rezultatele sunt rapide, mai exact, dupa prima sedinta se remarca o tonifiere a grupelor de muschi lucrate, iar dupa sedinta a 3 a se constata si o scadere in greutate. In al treilea rand, aceasta metoda inovativa ajuta si persoanele care se confrunta cu dureri de spate si confera sanatate inimii. Un al patrulea avantaj este faptul ca in doar 20 de minute, iti tonifiezi muschii, scapi de celulita si cel mai important scazi in greutate. Interesant nu? Reflectati!