AntivirusMag.ro oferta 25% discount pentru solutiile antivirus din gama Kaspersky Open Space Security

         antivirus business Kaspersky          Din studiu realizat de Kaspersky Lab si B2B international reiese ca 31% din atacurile informatice asupra companiilor s-au soldat cu pierderi de date iar 10% dintre companii au recunoscut ca le-au fost compromise informatiile de business confidentiale.
         Prin promotia “Fi pregatit pentru ce urmeaza” Kaspersky Lab Romania si-a propus sa incurajeze companiile sa investeasca intr-o suita de securitate ce integreaza ultimele tehnologii de protectie antimalware.
         In acest sens AntivirusMag.ro recomanda companiilor sa isi protejeze reteaua cu una din suitele de securitate din gama  Kaspersky Open Space Security : Work Space Security pachet pentru statii de lucru si smartphoneuri, Business Space Security ce integreaza si produsele de file server , Enterprise Space Security care protejeaza in plus si mail serverele sau Kaspersky Total Space Security pachet ce ofera intreaga gama de echipamente din reteaua companiilor.
        Incepand de luna trecuta toate pachetele din gama Kaspersky Open Space Security includ noua solutie dedicata statiilor de lucru, Kaspersky Security 8 for Windows. Aceasta solutie antivirus integreaza module noi  de protectie precum  Application Control, pentru controlul integritatii aplicatiilor instalate, Web Filtering – pentru filtrarea continutului web si blocarea siteurilor periculoase si Device Control pentru administrarea dispozitivelor externe de stocare ce sunt conectate la retea.
Pentru mai multe detalii referitoare la solutiile business Kaspersky dar si pentru consultanta in alegerea unei solutii de securitate antivirusacceseaza www.antivirusmag.ro si intra in legatura cu unul din consultanti.
Echipa AntivirusMag.ro