Angajatii RSC au fost instruiti in domeniul problemelor de mediu.

Angajatii RSC au fost instruiti in domeniul problemelor de mediu.

RSC a incheiat o noua etapa in desfasurarea proiectului „Un mediu de lucru mai sanatos si sigur pentru managerii si angajatii intreprinderii noastre”,  cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – POSDRU – „Investeste în oameni!”

 

Cursul „Dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor angajaţilor în domeniul problemelor de mediu” s-a desfasurat pe parcursul a 5 zile, la sediul RSC, fiind instruite 68 de
persoane, impartite in 3 grupe de participanti pe zi. La finalul cursului toti participantii au primit certificate de atestare a competentelor dobandite.

 

Cursul a fost sustinut de catre specialisti in protectia mediului, si a abordat teme ca: identificarea surselor de poluare a mediului inconjurator, efectele poluarii asupra sanatatii, masuri de combatere si prevenire a poluarii in mediul de lucru si managementul de mediu.

 

Proiectul se incadreaza in domeniul major de interventie 3.2 si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Proiectul va fi implementat in cadrul RSC, se va desfasura pe o perioada de 12 luni si va include instruirea a 7 manageri si 60 de angajati in sanatatea si securitatea muncii, formarea lor profesionala in probleme legate de mediu si prevenirea bolilor profesionale.

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”

 

Despre RSC

RSC este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii integrate eHealth, eBusiness, sisteme informatice personalizate si servicii IT. Pentru a raspunde perfect nevoilor clientilor, sistemele informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse catre sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate de consultanta IT.

RSC si-a deschis birouri si pe piata internationala, la Brusseles, Chisinau si Sofia. Deasemenea RSC a dezvoltat colaborarea cu companii nationale si internationale precum Microsoft, Oracle, IBM sau HP spre veritabile parteneriate de succes in dezvoltarea de solutii informatice performante.

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 200 de clienti, RSC a acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.