Angajatii KFC primesc burse de studiu

KFC Romania a desemnat primii castigatori ai programului KFC Student, program prin intermediul caruia compania acorda 3 burse de studiu angajatilor sai care urmeaza in paralel cursurile unei universitati de stat sau particulare.

Astfel, cele 3 burse din acest an au ajuns in 3 orase diferite ale tarii si au fost acordate Ionelei Zavelca din Bucuresti, lui Marian Nistoran din Timisoara si lui Andrei Ionut Sulea din Arad.

Ionela este casiera la KFC Beldiman din septembrie 2009 si este studenta in anul III la Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice.

Marian este casier la restaurantul KFC Iulius Mall Timisoara din 2008 si urmeaza cursurile Universitatii Spiru Haret, fiind student in anul I la Management, iar Andrei Ionut este angajat pe postul de bucatar fiind in acelasi timp student in anul II la Facultatea de Stiinte Umaniste si Sociale a Universitatii Aurel Vlaicu din Arad.

Cei 3 vor primi lunar cate o bursa in valoare de 300 de lei, timp de un an calendaristic, iar criteriile care au stat la baza selectiei lor au urmarit atat performantele lor universitare cat si la locul de munca.

Pentru inscrierea in program toti angajatii au avut nevoie de o recomandare scrisa din partea managerului restaurantului in care lucreaza si de adeverinte care sa ateste calitatea de student, lipsa restantelor si rezultatele obtinute la scoala.

Programul KFC Student se afla la prima editie si a fost gandit pentru a-i ajuta sa se dezvolte din punct de vedere profesional pe angajatii cu un potential ridicat. KFC Student nu reprezinta doar un ajutor financiar pentru angajatii care beneficiaza de burse, ci si posibilitatea de a se afirma profesional in perioada in care sunt sprijiniti, avand ulterior posibilitatea de a fi promovati in cadrul companiei.

Lantul de restaurante KFC este prezent cu 39 de locatii in 17 orase din Romania si functioneaza in sistem de franciza, licenta fiind detinuta de compania US Food Network din 1997.