Angajatii din aeroporturi si membrii asociati AAR apreciaza cursurile de formare profesionala organizate de Asociatia Aeroporturilor din Romania si SIVECO Romania

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara nr. 3 “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si întreprinderilor”
Domeniul major de interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru întreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”
Titlul proiectului: Formare profesionala în transportul aerian: securitatea în munca si protectia mediului în utilizarea tehnologiilor moderne
Contract nr.: POSDRU/ 81 / 3.2 / S / 59569
“Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013” – “Investeste în oameni!”

11 iunie 2012, Cluj
Cursurile organizate in cadrul proiectului „Formare profesionala in transportul aerian: securitatea in munca si protectia mediului in utilizarea tehnologiilor moderne” au avut un feed-back pozitiv. Gradul de percepere si de satisfactie al participantilor la curs a fost masurat prin chestionarul de evaluare finala din analiza informatiilor obtinute.

Astfel, dintre cei care au urmat cursul „Operator dispecer sisteme de monitorizare si pentru aparatura de control”, 91% au declarat ca durata cursului a fost adecvata, 76% au spus ca pregatirea cursului a fost foarte buna si 24% au considerat-o corespunzatoare.

Suporturile de curs pe hârtie au fost considerate excelente de 51% din participanti, 36% au spus ca au fost foarte bune si 4% – bune. Suportul de curs multimedia a primit aprecieri pozitive din partea cursantilor: 49% au dat calificativul „excelent”, iar 43% „foarte bun”.

Impresia generala asupra cursului a fost excelenta – 69%, foarte buna – 31% si 4% buna.

Participantii au apreciat actualizarea si îmbunatatirea competentelor ca urmare a perfecționarii profesionale si cred ca adaptabilitatea si flexibilitatea lor pe piata muncii a crescut semnificativ în urma implementarii proiectului.

Proiectul „Formare profesionala în transportul aerian: securitatea în munca si protectia mediului în utilizarea tehnologiilor moderne” se va derula pâna în decembrie 2012 si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3: Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a întreprinderilor, Domeniul Major de Interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru întreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”.

Proiectul contribuie la realizarea obiectivului general al POSDRU pentru ca dezvolta, perfectioneaza si certifica abilitati si competente cerute de piata muncii si asigura oportunitati sporite pentru 600 de angajati din transportul aerian.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati pe:
Ramona Pojar
Mobil: +40 740 049 925
Telefon: +40 264 307515
Fax: +40 264 307593
E-mail: aar@airportaar.ro
www.airportaar.ro/posdru.php