Ana si Cornel dau startul la Olimpiada Sandvisurilor

Incepand cu 17 octombrie, timp de o luna si jumatate Ana si Cornel, una dintre cele mai importante companii producatoare de preparate din carne din Romania, organizeaza campania – concurs “Olimpiada Sandvishurilor”. Prin acest demers compania isi propune sa ii premieze cu zeci de premii constand in produse si in bani cash pe cei care trateaza cu veselie si creativitate tema concursului.
Povestea “Olimpiadei sandvisurilor” este simpla si mizeaza pe caracterul creativ si ludic al participantilor. Competitia se desfasoara pe patru categorii:
• sandviş-ul viteză (sandivisul facut in graba, dimineata, inainte de plecarea la scoala a copilului sau a oricarui mebru al familiei)
• sandviş-ul stafeta (pentru cei care nu se satura cu unul singur)
• sandviş-ul greutate (pentru cei care pot manca mult dintr-o data, cat mai generos)
• sandviş-ul înălţime (pentru cei cu gura mare, cu minim 3 felii de paine).
Concurentii pot sa isi inscrie sandvisul la oricare dintre aceste categorii si sa argumenteze prin fotografie si text scris, de ce au incadrat astfel sandvisul. Saptamanal se ofera premii pentru creativitate si, la final, toti concurentii care indeplinesc criteriile impuse prin regulamentul de concurs vor participa la tragerea la sorti pentru premii constand in mezeluri de familie de la Ana si Cornel si in euro cash.
Prin concursul “Olimpiada sandvish-urilor”, Ana si Cornel ne transmit ca cele mai frumoase castiguri sunt acelea pentru care s-a facut un mic efort si care sunt meritate pe deplin, la fel ca si castigurile unei olimpiade.
Resursele strategice si creative ale acestei campanii au fost gasite intr-un mod foarte la indemana, dar si eficient in acelasi timp: in acele clipe din fiecare dimineata cand fiecare dintre noi ne punem sandvis-ul pe care il vom consuma in timpul zilei mai grabiti sau mai infomentati sau cand fiecare mamica ii pregateste copilului ei pachetelul cu mancare. E nevoie doar de putin efort si creativitate ca acel sandvis special sa fie fotografiat si trimis pe pagina de Facebook Ana si Cornel si cu el se pot castiga premii multe si mari.
Ana si Cornel este o marca de incredere, care apartine unui producator de mezeluri responsabil, unul dintre cei mai importanti din categoria sa. Noua campanie-concurs “Olimpiada sandvis-urilor” continua comunicarea imaginii companiei in mediul online si deschide sezonul concursulrilor de toamna-iarna, pregatite de Ana si Cornel. “Olimpiada sandvisurilor” este promovata in mediul online şi prin actiuni de comunicare in reteaua de magazine a companiei si la radio.
Ana si Cornel este o companie romaneasca cu activitate in domeniul productiei, prepararii si conservarii carnii si a preparatelor din carne, cu o istorie de peste 15 ani in domeniul industriei alimentare si cu o capacitate de productie de 50 de tone de mezeluri pe zi in anul 2010.
Brandul “De la Ana si Cornel – mezeluri de familie” poate fi gasit intr-o retea de peste 100 de magazine proprii si la \cei peste 5000 de clienti de distributie din Muntenia, Dobrogea, Moldova, Oltenia si Banat. Mezelurile de familie de la Ana şi Cornel sunt: salamuri, carnati, specialitati, crud-uscate, semipreparate precum si carne proaspata de porc, vita, pasare, toate create si produse dupa retete traditionale si cu maxima atentie la sanatatea consumatorului.
In ultimii trei ani, compania Ana si Cornel s-a clasat in mod constant pe unul din primele trei locuri in topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania.