An nou inseamna si sediu nou pentru Salve Club Romania

Bucuresti, 25  ianuarie 2012.- Compania Salve Club Romania si-a mutat sediul central la o noua adresa, odata cu inceputul anului. Este vorba de bulevardul Ferdinand, numarul 117.

Salve Club face parte dintr-un grup financiar european, fondat in 2003, numit Salve Group. In Romania, Salve Club activeaza din 2007, si a avut rezultate deosebit de bune in perioada adeziunilor la pensii pilonul 2, care s-a desfasurat potrivit legii, in toamna lui 2007. 

Sediul in care se muta Salve Club este modern, si adaptat nevoilor acestei companii.

Calin Donca, director Salve Club Romania, declara: „Pentru noi, anul acesta inseamna si birouri noi. Activitatea companiei in Romania a inregistrat rezultate bune, astfel, in 2008, am fost declarati compania numarul 1 pe piata. Dorim sa performam in continuare, in oferirea de servicii financiare. Dorim sa profitam de oportunitatile pietei pe care activam si sa obtinem cele mai bune rezultate.”

Strategia Salve Group este aceea de a construi treptat, pe toate pietele in care activeaza, o retea unica de distributie a produselor financiare si nefinanciare si a consultantei financiare. Intentia Salve Group este sa acopere toate segmentele principale de clienti pe pietele unde isi desfasoara activitatea. Salve Group se specializeaza pe produse si solutii financiare pentru persoanele fizice si mici intreprinzatori. Fiecare companie in parte din Salve Group se orienteaza pe anumite grupuri de clienti si au sisteme de lucru diferite, prin crearea unui grup de institutii specializate, interconectate, axate pe distributia produselor financiare, Salve Group si-a stabilit drept scop acoperirea tuturor segmentelor – cheie de pe piata Europei centrale si de Est.

Peter Kristofovic, fondatorul si administratorul Salve Club, spune: “Am inceput in 2004 cu reforma pensiilor din Slovacia. Am fost pe locul doi, incheiand mai mult de 120.000 contracte in acea perioada. In 2006 am avut o alta reforma in Slovacia, cea de sanatate, iar in acel moment am fost cea mai buna companie de pe piata, cu 290.000 de contracte in 4-5 luni, cu forta de vanzare proprie. Sistemul nostru este intotdeauna la fel. Gasim oamenii potriviti, ii instruim si ii licentiem, astfel incat acestia pot fi operationali. De fiecare data avem succes, deoarece suntem pe piata inaintea concurentei.”

Salve Group se dezvolta datorita unui puternic impuls intern, cat si a factorilor externi, axandu-se pe combinatia optima de pondere pe piata si profitabilitate. Parteneriatul comercial cu societatile de distributie independente joaca un rol important in dezvoltarea Salve, care prefera mai degraba o cooperare in cadrul infrastructurii existente, decat crearea de contacte absolut noi, mai putin eficiente.

Salve Group, impreuna cu partenerii sai, creeaza un mediu in care se aplica strategia win-win, unde partenerii isi pastreaza independenta dar in acelasi timp raman parte integranta a unui complex mai mare.

Pentru orice alte detalii suplimentare sau solicitari, va stau la dispozitie: Gabriela Malcinschi, la adresa de email gabriela.malcinschi@btlmediacom.ro, si la numarul de telefon 0724229024.

Despre Salve Club Romania

Salve Club face parte din Salve Group, si este cea mai de succes companie din holding. Salve Group are 11 companii in 4 tari, cu mai mult de un milion de clienti in baza de date si 100.000 de colaboratori. Salve Club are un program de instruire numit Universitatea Salve, aceasta avand atat traineri locali cat si traineri foarte buni din strainatate.

Despre Salve Group

Salve Group este un grup financiar european care se ocupa de distributia produselor financiare in Europa centrala si de est. Detine companii individuale care se ocupa de consultanta financiara independenta si de vanzarea produselor financiare. Companiile Salve Group ofera sisteme de lucru si produse variate si se axeaza pe diverse grupuri tinta. Compania mama este Salve Group Londra SRL cu sediul in Marea Britanie, si a fost fondata in anul 2003. Salve Group profita indeosebi de ocaziile oferite de piata europeana unita a serviciilor financiare. Activeaza in tarile Europei centrale si de est ca un integrator al pietei, consolidand companiile locale intr-un puternic grup financiar european, aducand cu sine standardele de consultanta financiara ale Europei de Vest si produse financiare de o calitate excelenta.
Salve Group este o societate independenta, neavand nici o legatura contractuala, personala sau capitala cu producatorii produselor financiare (banci, societatile de asigurari sau alte grupuri financiare). Salve Group si companiile asociate dispun de capitalul investitorilor straini. Investitorii financiari vin cu o baza solida si contacte cu puternici jucatori internationali de pe piata financiara. Salve Group sub coordonarea lui Peter Kristofovic, construieste o retea unica de furnizare a produselor financiare in Slovacia, Cehia, Ucraina si Romania.