AMPRO Design, pe podium la Pentawards 2009

Bucuresti, 6 octombrie 2009: AMPRO Design, agentie de packaging & brand design, a castigat bronzul la editia din acest an a Pentawards, cea mai mare competitie mondiala dedicata exclusiv packaging design-ului.  AMPRO Design a fost premiata la categoria Brand Identity Programs pentru lucrarea Sushimania, dupa ce anul trecut castigase bronz pentru ambalajul inghetatei My Love a producatorului Amicii.

“Este al doilea premiu international pe care il castigam si vine ca o rasplata a muncii unei echipe formate din 11 profesionisti. Este cu atat mai mare fericirea cu cat acest premiu vine sa confirme distinctia primita anul tecut. Este binecunoscut faptul ca e mult mai greu sa te mentii printre cei mai buni decat sa ajungi acolo,” spune Irinel Ionescu, Creative Director&Managing Partner al AMPRO Design.

Lucrarea premiata va putea fi vazuta la Paris, in februarie 2010, in cadrul Design Pack Gallery, un spatiu destinat exclusiv packaging design-ului si va fi publicata in “Package Design Now! – Vol 2”, de asemenea in 2010.

Pentawards este singura competitie mondiala dedicata exclusiv packaging design-ului. Juriul este format din cei mai buni 12 specialisti mondiali in domeniu si acorda premii la cinci categorii: Beverages – Food – Body – Other Markets – Luxury. La editia de anul acesta, au participat agentii din 39 de tari, care au prezentat 754 de lucrari, cu 10% mai multe decat anul trecut.

AMPRO Design a fost infiintata in anul 2005, iar cei mai importani clienti sunt Kubo Ice Cream – Amicii, Fuchs condimente, Eurofood – Darling, Sushimania, Aectra Agrochemicals, Agroalim Distribution, Antarctica, Gerocossen.

Pentru mai multe informatii contactati:

Theodora Stoica
PR Executive
Stentor Creative Relations
Mircea Vulcanescu nr 27
Tel: 021.311.17.24
Fax: 021.311.17.23
Mobil: 0726.310.232
www.stentorpr.ro