AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO Evenimentele anului in materie de constructii si amenajari interioare isi deschid portile in perioada 29 martie – 1 aprilie, la Romexpo

Peste 260 de firme specializate in tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii sau sisteme pentru finisaje, amenajari, piscine, mobilier si decoratiuni, reprezentand 21 de tari, vor expune, in perioada 29 martie – 1 aprilie 2012, in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cele mai noi produse si inovatii din domeniu.
In contextul economic actual, cand piata constructiilor si amenajarilor inregistreaza usoare cresteri, cea de-a XIX – a editie a manifestarilor expozitionale AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO vine in intampinarea acestui segment cu o bogata oferta in domeniu, constituind, si de aceasta data, o importanta platforma de business si de informare atat pentru publicul specializat, cat si pentru vizitatorii interesati de construirea si dotarea unui camin.

Pentru editiile din acest an, ROMEXPO in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si partenerii sai – Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellnes, Asociatia Industriei de Vopseluri din Romania, precum si Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, AsociaÈ›ia Romana a Electricenilor, Echipa PRISPA Romania, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania – si-au reunit eforturile pentru a crea un cadru optim de participare tuturor firmelor interesate. De asemenea, evenimentele au beneficiat si de o ampla campanie de mediatizare ce a vizat atat presa de specialitate, cat si mediile online, tv, radio, print, indoor si outdoor.

Cu o traditie deja consacrata in randul firmelor de profil, manifestarile expozitionale AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO promoveaza excelenta si profesionalismul in serviciile din domeniu, facilitand accesul publicului specializat la inovatiile tehnologice si de perfectionare. In acest scop, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe precum:

• Conferinte si seminarii sustinute de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
• Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli, organizat in parteneriat cu Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania.
• Un program complex de manifestari organizate de Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, la care vor participa toate universitatile de arhitectura din tara, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de invatamant de arhitectura in Romania si a 100 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Ion Mincu, fondatorul scolii nationale de arhitectura.
• Conferintele cu temele: „Principalele tendinte pentru consumatorii anului 2012”, „Metode de tratare a apei in piscine si spa” , „Chimia apei” organizate de Asociatia Patronala Piscine si Wellness (A.P.P.W.).
• Programul de manifestari organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania: “Piata materialelor de constructii 2012 – realitati si perspective”, “Pregatirea profesionala, atu al competitivitatii” si “Ziua Culorii”.
• Seminarul „Provocari in spatiul construit” prezentat de catre Universitatea de Arhitectura „Ion Mincu” Bucuresti.
• Workshop „Sticla tip autocuratire si sticla artistica in constructii si ambient”, sustinut de catre Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta.
• Dezbaterea cu tema „Noutati in legislatia aplicabila vopselelor”, moderata de catre Asociatia Industriei Vopselelor din Romania.
• Seminarul “Noi tendinte in domeniul constructiilor”, prezentat de catre expertii Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.
• Prezentare „Casa Inteligenta, casa care isi plateste singura rata la banca” sustinuta de Asociatia Romana a Electricienilor.

Mai multe informatii despre targurile AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO, precum si despre programul exact al manifestarilor conexe, puteti gasi pe site-urile:
www.ambient-expo.ro si www.constructexpo.ro.

Program de vizitare:

29 – 31 martie, intre orele 10:00 – 18:00
01 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00

In aceeasi perioada se vor mai defasura:
EXPO FLOWERS & GARDENS – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice si de gradinarit (www.expoflowers.ro).
ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati (www.antiquemarket.ro).
TARG DE PRODUSE TRADITIONALE III – Targ de produse cu specific romanesc.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro
www.romexpo.ro