Ambalaje Alimentare De La Process Color!

Ambalaje alimentare sunt considerate drept un mijloc (sau ansamblu de mijloace) destinate sa cuprinda sau sa inveleasca un produs sau un ansamblu de produse, pentru a le asigura protectia temporara din punct de vedere fizic, chimic, mecanic, biologic în scopul mentinerii calitatii si integritatii acestora in starea de livrare, in decursul manipularii, transportului, depozitarii si desfacerii pana la consumator sau pana la expirarea termenului de valabilitate.

Odata cu dezvoltarea si diversificarea productiei de bunuri, asistam la evolutii spectaculoase si in domeniul productiei de ambalaje alimentare, caruia i se impun cerinte din ce in ce mai complexe.

Ambalaje Alimentare

Din punct de vedere tehnic, ambalajul este definit ca un ansamblu de materiale, destinat protectiei calitatii si integritatii produselor si facilitarii operatiilor de circulatie tehnica a marfurilor.

Din punct de vedere economic,ambalajul poate fi apreciat ca un produs finit oarecare, obtinut in urma unor eforturi materiale, financiare etc.

Process Color este producator de ambalaje alimentare pentru cofetarii, firmele de catering, fast-food etc. Process Color Srl produce in atelierele proprii ambalaje din plastic si carton, forme de turnat, casolete, caserole, chese, blistere, cilindri, cutii pentru cadouri, cutii din plastic, cutii din carton, cofraje oua gaina.