Amarok premiat cu International Pickup Award

Septembrie 2010: Volkswagen Autovehicule Comerciale castiga cu Amarok primul trofeu international decernat unui pickup: „International Pickup Award“.

Nou introdusul premiu este decernat de acelasi juriu care acorda si prestigiosul premiul „Van of the Year“.

Amarok cu cabina dubla a convins: Juriul compus din cate un reprezentant din 23 de tari, a ales Amarok ca fiind cel mai bun pick-up in urma testelor desfasurate in Irlanda. Un factor important de decizie a fost, pe langa rentabilitate, si tinuta de drum si performantele offroad. Toti cei prezenti la teste au fost impresionati de capacitatile ambelor versiuni de tractiune: intergrala cuplabila sau permanenta, cu diferential Torsen. Juriul a apreciat in mod special avantajul tractiunii integrale nepermanente (cuplabile), considerand in acest sens actuala tendinta de rulare cu precadere pe strazi, si mai putin in mediul offroad. In plus, cele cinci locuri confortabile si echiparea Amarok sunt factori care au inclinat balanta inspre autovehiculul pick-up marca Volkswagen. Laude a primit si motorul de doi litri Biturbo -TDI cu 120 kW / 163 CP, care a impresionat prin putere, rentabilitate si fiabilitate.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi