Amarok de la Volkswagen Autovehicule Comerciale – Lansarea pe piata a celui mai economic pick-up, in Argentina!

– Noul Pick-up Volkswagen revolutioneaza segmentul sau, cu un consum de 7,6 litri
– Patru airbaguri, ESP, ASR, ABS ÅŸi sisteme de asistenta: Amarok stabileste in clasa sa noi standarde in materie de siguranta.
– Motoarele TDI ultramoderne propun noi repere in ceea ce priveste consumul si emisiile.
– Atat siguranta activa si pasiva, cat si confortul noului Amarok ating standardele impuse de autoturisme. In acelasi timp, pick-up-ul este extrem de robust.

Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat noul Amarok in San Carlos de Bariloche, in cadrul unui eveniment de doua saptamani, in prima jumatate a lunii februarie. Aproximativ 400 de jurnalisti din 20 de tari au testat noul pick-up.
Odata cu prezentarea internationala catre presa a noului Amarok in Argentina, Volkswagen Autovehicule Comerciale incepe etapa de lansare pe piata a celui mai modern Pick-up la nivel mondial. Masina va fi lansata pe pietele europene in cea de a doua jumatate a acestui an.

Scorpions rocks the new Amarok!

In cadrul lansarii noului pick-up in Argentina, muzicienii au condus offroad si au avut o uimitoare performanta acustica.
San Carlos de Bariloche, Argentina, februarie 2010: Cea mai de succes formatie rock germana, The Scorpions, a performat live in San Carlos de Bariloche, pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale.
Vocalistul Klaus Meine, chitaristii Rudolf Schenker si Matthias Jabs, impreuna cu Mario Argandona (percutie) au cantat cateva dintre cele mai mari hituri ale lor, cucerind audienta in hotelul Llao Llao, cu cantece precum „Rock You Like A Hurricane“, „Wind Of Change“ si „Big City Nights“. Aproximativ 250 de invitati au luat parte la concert.

„Let´s rock the Amarok,“ a spus vocalistul Klaus Meine – iar multimea i-a urmat pe deplin indemnul, animata de celebrele hit-uri ale formatiei.
In aceeasi zi, muzicienii au condus noul pick-up Volkswagen Amarok pe un traseu off-road pentru a-i testa calitatile.
Chiaristul Rudolf Schenker a condus deja Volkswagen Amarok in cadrul Raliului Dakar, in Chile si Argentina, aratandu-se incantat de perfomantele masinii. Formatia tocmai a anuntat ca urmatorul turneu mondial va fi ultimul din cariera lor. Noul album “Sting In The Tail” va fi lansat in martie.
Odata cu noul Amarok, Volkswagen abordeaza un nou segment de piata. Pick-up-ul este lansat acum in America de Sud, Rusia, Africa de Sud si Australia si va fi lansat in Europa de Vest incepand cu vara anului 2010.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi