Amadeus Live! Nu rata primul episod al Magiei la Plaza Romania!

Incepand cu 05 Decembrie Plaza Romania transmite Live Primul Episod al Magiei de Craciun.
In perioada 05 – 11 Decembrie Plaza Romania devine platoul in care redescoperim Magia in fiecare dintre noi. Globul de Zapada promite sa fie coordonatorul neobosit al evenimentelor. Da, da…. Globul de Zapada, atractia pe care Plaza Romania a pregatit-o pentru voi, te asteapta cu fulgi de nea si cu multe surprize! Vrei o poza de poveste? Intra in Glob!
Incepem saptamana cu Tiribam si Tiribum. Pe 06 Decembrie sarbatoriti Mos Nicolae alaturi de Gasca Zurli. Incepand cu orele 17:00 Povestea celor 7 Personaje are unda verde. Daca vrei sa fi aranjat corespunzator vino mai devreme! De la ora 16:00 incepe Maratonul de Face Painting! Pregateste-te de intalnirea cu personajele preferate! Incheie seara cu un concert de colinde sustinut de The New Levites si Corala Sf. Elena! De la ora 19:00 cantam!
Ai ratat colindele? Vino Vineri, 09 Decembrie, de la ora 18:00! Te asteptam!
Sambata, 10 Decembrie, avem treaba! Un cadou culinar gatit de copilul tau, ateliere de ceramica si felicitari de Craciun? Globul Magic le-a pregatit. Intre orele 10:00 – 14:00 ajutoarele noastre te asteapta sa te distrezi si sa mesteresti alaturi de noi!
Ti-a placut sa revezi Gasca Zurli? Pe 10 Decembrie ti-am pregatit o surpriza! De la ora 11:00 intra in scena Alba ca Zapada si……cei 7 Elfi! Piticii ajung mai greu….doar sunt pitici, nu? Danseaza alaturi de ei incepand cu ora 17:00! Incepand cu ora 13:00 nu rata premiera spectacolului sustinut de Radio Junior! Bine ai venit in Kidslandia!
Pentru seara de Sambata, 10 Decembrie, globul a lasat actorii sa se odihneasca. E timpul pentru fetele de la Amadeus sa anime atmosfera cu ritmuri electro-clasice (incepand cu ora 18:00). Fulvio si Sica inchid reprezentatiile. Te asteptam la Stand-up Comedy! Incepand cu ora 19:00…
Afla programul detaliat pe www.plazaromania.ro
……Va urma

Alexandra Moldoveanu
Client Service Coordinator
Alexandra.moldoveanu@pandorra.ro
+4 0723 365 004