Am lansat site-ul www.estiroman.com!

 

 

 

Tu mai esti roman? Fii alaturi de noi pe www.estiroman.com! Interviuri, opinii, reportaje si multe altele, despre ceea ce te defineste ca roman.

Site-ul www.estiroman.com si-a inceput activitatea la data de 1 aprilie 2011 si are la baza un colectiv format din cinci tineri studenti, jurnalisti in devenire. Ideea de la care am pornit este simpla: am vrut sa aratam lumii intregi care sunt atributele care ne definesc ca fiind romani.

Primul aspect pe care trebuie sa-l indeplinesti este sa-ti vorbesti corect limba, sa intelegi sensul cuvintelor si sa inveti din greselile tale sau ale celorlalti. Nu trebuie sa uiti de obiceiurile si traditiile pastrate, cu sfintenie, de bunicii si parintii nostri sau de adevaratele valori care au imbogatit, de-a lungul timpului, cultura romana. Important este sa stii sa te distrezi, dar si sa fii capabil sa iei atitudine atunci cand drepturile si libertatile iti sunt incalcate. Romanii sunt talentati, plini de viata si, chiar daca intampina greutati, sunt capabili sa-si revina si sa se adapteze. Nu in ultimul rand, gustul mancarurilor romanesti nu are substitut.Acestea sunt valorile pe care vom incerca sa le promovam prin intermediul unui site destinat romanilor adevarati.

Irina Breniuc, Meda Bruchental, Sorina Coca, Radu Pogacean si Cristina Fodorean va asteapta pe:
www.estiroman.com

Contact administrator: Irina Breniuc, emai: irinabreniuc@gmail.com
decemaiestiroman@gmail.com
http://www.estiroman.com