Am lansat Craft Interactive

Ce stim sa facem? Stim ca un site e mai mult decat un instrument de marketing; noi il privim ca pe un produs nascut pentru o nevoie ce trebuie satisfacuta, si cum cele mai bune produse sunt cele „craft-uite” manual, venim in intampinarea asteptarilor tale prin servicii dezvoltate manual pentru nevoile business-ului tau. Incercam sa-ti urmarim obiectivele cat putem de bine, iti oferim consultanta in comunicarea online, sprijin pentru construirea identitatii tale web, iti planificam cele mai bune strategii pe termen lung si te consiliem in alegerea celor mai bune canale de comunicare online.

Vom face un compromis intre rezultate si efecte vizuale impresionante pentru ca site-ul tau (oricat ar fi de frumos) trebuie sa fie vizitat, trebuie promovat, iar traficul obtinut cu costuri minimale. Iti gandim si iti construim campanii conventionale si neconventionale de promovare, de la SEO, e-PR, publicitate contextuala, e-mail marketing, pana la media planning, proiecte speciale sau content video (virale).

Iti asiguram infrastructura pentru proiectele dezvoltate, iti oferim mentenanta pentru actualizari ulterioare si te poti baza oricand pe suportul nostru tehnic. Vei sti mereu ce rezultatele ai obtinut analizand statisticile web analytics pe care ti le vom oferi si pe care ti le vom interpreta ajutandu-te sa iei cele mai bune decizii de marketing.

De ce sa ne cauti? In primul rand ca sa ne cunoastem, ca sa iti aratam ce am facut si sa descoperim ce putem face impreuna pe partea de online pentru business-ul tau.

Despre Craft Interactive:
Craft Interactive este o agentie interactiva full service de comunicare online cu servicii premium pe partea de: optimizare pentru motoare de cautare (SEO), publicitate contextuala (PPC), planificare strategica, web design, dezvoltare web, email marketing, media planning, infrastructura si suport.

Email: office@craftinteractive.ro
Telefon: 0721650994
Website: www.craftinteractive.ro