Am fost Mos Craciunii lor

Intr-o iarna capricioasa a unui an crescut sub incertitudini, revista Scooter Fun impreuna cu partenerii traditionali ai campaniilor de iarna: revista ATV Club Magazin, Scuter Centre, Edelweiss Grup, Brander Promo, P&P, revista Auto Motor si Sport si avand sprijinul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova – Compartimentul de Analiza si Prevenirea Criminalitatii, au adus un strop de bucurie copiilor proveniti din familiile fara posibilitati, cazuri sociale, din zona Valenii de Munte, judetul Prahova.

Pentru al treilea an consecutiv am fost Mos Craciuni pentru cei peste 70 de copii din localitati din judetul Prahova selectati pe baza dosarelor sociale. Pentru o zi, inainte de Sarbatorile de Iarna, acesti copii s-au bucurat de cadourile oferite, de jucarii si dulciuri, iar noi, organizatorii am fost rasplatiti cu colinde si poezii. Caravana de masini a fost asteptata cu sufletul la gura de catre cei mici, in fiecare localitate organizandu-se in fata posturilor de Politie centre de distributie pentru cadouri.

An de an am observat la cei mici ca, indiferent de situatia lor familiala, spiritul Craciunului le reinvie speranta intr-un viitor mai bun, mai curat. Iar noi, cei care am fost pentru ei, chiar si pentru o zi, un sprijin al gandurilor lor, vom incerca sa le mentinem sperantele si sa le oferim macar  un pic din spiritul Sarbatorilor de Iarna.