Alpha Specialist largeste gama de statii de epurare pe piata romaneasca

Intr-o epoca in care suntem tot mai atenti la mediul inconjurator pentru a ne mentine si, de ce nu, imbunatati calitatea vietii, dezvoltarea cercetarii ne propune si solutii tehnice pentru a-l proteja. Dupa ce decenii la rand, deseurile menajere si industriale deversate netratate direct in natura au otravit efectiv apele si padurile, cercetarea a facut posibila oferirea de solutii eco-prietenoase de tratare a apei uzate menajere si industriale prin tehnologie verde.

O astfel de tehnologie este promovata si de ALPHA SPECIALIST prin solutiile inovatoare si competitive ale statiilor de epurare de tip SBR. Avantajul strategic este conferit de faptul ca aceste sisteme sunt capsulate, solutie datorita careia nu ingheata, nu degaja miros si sunt extrem de silentioase. Solutiile pentru tratarea apei uzate menajere acopera nevoile unei populatii de la 1.000 la 15.000 de locuitori, ceea ce face din acest tip de statie de epurare un  instrument ideal pentru localitati, precum comuna Cobadin din judetul Constanta, localitate care a ales solutia SBR de la Alpha Specialist pentru epurarea apelor menajere de la gospodarii.

Datorita particularitatilor proiectarii, productiei, montajului, aplicatiilor de operare si mentenanta, statiile de epurare SBR permit sistemului sa fie adaptat atat pentru apa uzata menajera, dar si pentru apa uzata industriala. Solutia tehnica se dovedeste a fi foarte eficace in tratarea apei uzate, permitand deversarea apei rezultate direct in natura fÇŽrÇŽ a crea dezechilibru. Companii din Calarasi, Teleorman sau Ilfov au ales solutiile de curatare a apelor industriale oferite de Alpha Specialist, printre care si Complexul Comercial de la periferia capitalei, Dragonul Rosu.

Avand in vedere ca reglementarile impuse de Uniunea Europeana cu privire la tratarea apei menajere si industriale sunt tot mai stricte, gospodariile, localitatile si companiile isi doresc sa obtina nu doar un pret mic de achizitie, ci si costuri minime de operare. Alpha Specialist indeplineste cu brio aceste asteptari, oferind nu doar solutia pentru o apa curata, ci si solutia unei ape curate la costuri competitive.

Alpha Specialist

Alpha Specialist ofera inca din 2007, prin partenerii sai internationali, statii de epurare a apei reziduale menajere, industriale si municipale. Misiunea Alpha Specialist este cel de a suplimenta beneficiile clientilor, adaugand la costurile reduse de investitie costuri minime de operare, prin solutiile extraordinare oferite de statiile de epurare pe care le proiecteaza.