Algeness – “Cel mai bun brand de implanturi injectabile”

A X-a editie a Congresului de Medicina Anti-Aging a oferit recunoastere noului brand inovativ in domeniul estetico-medical din Romania, Algeness.

Distribuit in Romania de Beauty One, Algeness este rezultatul a 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi dorescfillere de calitate, eficiente si sigure.

Algeness este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice si a carei activitate sta sub semnul excelentei. Gama injectabila exceptionala de fillere 100% naturale si biodegradabile, Algeness constituie o alternativa a fillerelor cu acid hialuronic.

Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania, participand pentru a treia oara la Congresul de Medicina Anti-Aging, atat cu produse cosmetice medicale, cat si cuechipamente estetice de ultima generatie din portofoliu.

Congresul International de Medicina Anti-Aging este un eveniment de amploare pentru specialistii din domeniul estetico-medical, avand o baza solida de dovezi si prezentari stiintifice in estetica profesionala.

In cadrul evenimentului au avut loc demonstratii si au fost tinute conferinte de catre specialistii din domeniu despre ultimele si cele mai inovative tehnologii in estetica.

Dr. Manuela Ravescu, primul medic instruit in utilizarea Algeness din Romania, s-a alaturat Dr. Arna Shab in prezentarea demonstratiilor live din cadrul workshop-ului organizat de Beauty One, la cea de a X-a editie a Congresului de Medicina Anti-Age.

Nu doar specialistii au fost atrasi de Algeness, ci si persoane publice, cateva dintre ele chiar incercand fillerele.

Finalul congresului a adus brandului Algeness trofeul pentru “Cel mai bun brand de implanturi injectabile”, Beauty One remarcandu-se inca o data prin calitate si excelenta.