AlfaTrust Certification S.A., un nou jucator pe piata semnaturii electronice!

Incepand cu luna Noiembrie a acestui an pe o piata dominata de 3 jucatori intra AlfaTrust Certification S.A..
Acreditarea obtinuta reprezinta rodul muncii sustinute a unei echipe de profesionisti care lanseaza incepand cu aceasta luna o noua companie, pe o piata in care produsele sunt puternic standardizate iar diferentierea reprezinta cea mai mare provocare.
“Suntem increzatori in dezvoltarea acestei companii deoarece lucram cu o echipa de specialisti care activeaza in acest domeniu de 10 ani.”, declara directorul general al companiei, Marius Daniel Pestina.
In acest context compania va incepe comercializarea activa a semnaturii electronice si a certificatelor digitale calificate incepand cu data de 21 Noiembrie 2011. Ca si parte din Grupul de companii NEI HOLDING, AlfaTrust Certification S.A. mizeaza pe servicii integrate si se bucura de sustinerea partenerilor grupului.
AlfaTrust Certification S.A. a fost infiintata pentru a raspunde nevoilor pietei din domeniul IT, incepand de la certificate AlfaSign TM pentru orice tip de utilizator, pana la solutii complexe de securitate PKI.
Pentru a putea obtine un certificat digital calificat trebuie sa urmati instructiunile pe care le gasiti pe pagina www.alfasign.ro .
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.alfatrust.ro si www.neiholding.ro
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, BucureÅŸti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99