ALEX VELEA A RIDICAT IN PICIOARE TOT CLUBUL BAMBOO!

Vineri, 21 mai,

ALEX VELEA A RIDICAT IN PICIOARE TOT CLUBUL BAMBOO!

Vineri, 21 mai, Alex Velea, unul dintre cei mai in voga artisti romani, a sustinut in Bamboo un concert antrenant si plin de voiciune, care i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti.
Asa cum a promis, Alex a avut grija sa le ofere tuturor celor veniti sa il vada un show pe masura asteparilor, cu o coregrafie energica, dansatori talentati si cel mai nou single al sau, “Don’t say it’s over”, inclus pe albumul “Secret”.
Artistul cu look exotic s-a bucurat de multe aplauze si sustinere din partea publicului, care a cantat alaturi de el piese celebre, ajunse deja in topuri: “Yamasha”, “Dragoste la prima vedere”, “Doamna mea”, “Daca dragostea dispare”, “Doar ea”.
Nici seara de sambata, 22 mai, nu a fost mai prejos in materie de distractie. Ca o adevarata gazda, Bamboo le-a oferit oaspetilor sai o petrecere ca in povesti, “Alice in Wonderland”.
Personaje celebre din filmul lui Tim Burton au fost intruchipate cu succes de trupa de dansatori a clubului, care a atras toate privirile prin costumele purtate si prin coregrafia realizata.
Show-ul a fost completat de un adevarat spectacol de lumini si sunet, in care muzica din film a fost imbinata ingenios cu cele mai noi si mai cunoscute remixuri.
Amatorii de petreceri veniti in numar mare atat la concertul Alex Velea, cat si la show-ul tematic “Alice in Wonderland” au avut parte de doua nopti pline de distractie, marca Bamboo !

BAMBOO BUCURESTI
KING SIZE ENTERTAINMENT
Rezervari: 0723.226.266 / 0726.226.266

office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro
str. Tuzla, nr.50

ALEX – Don’t say it’s over

ALEX – Doar ea

ALEX- Yamasha

ALEX – Daca dragostea dispare

ALEX – Doamna mea

Parteneri Media: Radio 21, Music Channel, Ciao, Can Can, Spy, www.afterhours.ro, Luxury, www.vipstyle.ro, Monden.Info, Libertatea, Divercitycafe.ro, partytime.ro, Libertatea, www.emulte.ro, Tourist Tool, Tonight.eu, anyplace.ro
Parteneri Eveniment: Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Peroni, Camel, Howard Johnson, Media Forest, Centro Dona

Raluca Gheorghe
PR BAMBOO