Alex Meshkov / Ali Nasser / Oliviu @ Kristal Glam Club! Vineri 18 Decembrie!

Vineri 18 decembrie publicul caruia ii este dedicat site-ul anyplace.ro, este asteptat la un nou eveniment in care il va gasi pe nimeni altul decat Alex Meshkov, celebrul dj rus, iar in warm-up pe Ali Nasser (Sunrise Booking Agency) si pe Oliviu, artistul anyplace.ro
Evenimentul va avea loc in Kristal Glam Club, unul dintre cele mai representative cluburi pentru muzica electronica, atat din Romania cat si din lume.

Alex Meshkov
Nascut in vechiul oras rus Smolensk si mutat in Moscova in 1989 isi face auzit in mod oficial primul set pe 28 decembrie 1996, in Club Aquatoria. Alex insa isi creea propriile seturi cu mult inainte de a lua decizia de a fi dj, de pe timpul cand avea propriile prezentari de moda, in cadrul carora a castigat si premiul “Golden Ptuch” pentru cel mai bun designer avantgardist. In scurt timp, el devine dj -ul rezident al legendarului post de radio “Substation”, tinut minte pentru atmosfera seturilor sale nocturne si ulterior, dupa ce “Substation” a fost inchis, mixeaza la posturile de radio “Station 2000″ si “Dynamite” find pentru sase ani de zile si rezidentul celebrului post de radio on-line “Deepmix- Moscova”. Din anul 1999, Alex Meshkov creează muzică si sub numele de “Nooncat”, acesta reprezentand propriul sau proiect muzical. Piesele lui au fost lansate la label-urile germane: Salo, Trapez, Konvex-Konkav cele mai bune EP-uri ale sale fiind lansate la Cologne & Frankfurt: “Snowdust”, “Pop Korn”, “Under The Moon, Under the Sun”, “Down the room”, “Blue Screen”, “Aquaerobics”, “My june”, “Underwater”, “Seven cents”, etc. Astazi numele de Alex Meshkov este asociat deseori cu unele dintre cele mai populare cluburi din Rusia si anume “Shanti” ÅŸi “Gorod” in care mixeaza foarte des ,in prezent el este rezidentul celui mai popular club din Moscova, “MIX Club”. Aria stilurilor abordate de Alex Meshkov este din ce in ce mai larga si mai variata, totusi, intotdeauna originala: de la minimal la tech-house si techno cu vibe-uri in ton imperativ-romantic si stari de neo-trance. A mixat in majoritatea tarilor din Europa: Germania, Macedonia, Franta, Austria, Serbia si Elvetia fiind doar cateva dintre exemplele cele mai convingatoare si anul acesta revine din nou in Romania in cadrul unui eveniment marca “anyplace.ro”.

www.nooncat.com
www.myspace.com/alexnooncat
http://www.anyplace.ro/videos/bucuresti/1/73/2/session-club-22032008

ALI NASSER
Pe scena clubbing din Romania, Ali Nasser nu mai are nevoie de nici o prezentare, el fiind deja unul dintre cei mai reprezentativi tineri artisti ai muzicii electronice din Romania aflati in continua ascensiune. Prima petrecere la care a mixat a avut loc in 1998, la Web Club in Bucuresti, apoi urmand ca in anul 2003 sa se angajeze ca producator la Yama Studios, iar din 2004, sa invarta vinylurile in cele mai renumite cluburi din tara: Kristal Glam Club, Session- Bucuresti, Midi si Oscar Cluj, Motor Club Constanta/Mamaia, XS Iasi, Heat Oradea, Krypton Craiova, Zebra Bacau alaturi de dj romani consacrati cat si alaturi de unii dintre marii dj ai lumi: DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly, Markus Fix, Audiofly si lista poate continua.Datorita ascensiunii sale rapide si de effect, in agenda domnului Nasser au aparut in ultima perioada si invitatiile la evenimente internationale: Flex si Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen, Libary Frankfurt, Barcelona. Ii uram mult success si speram la cati mai multi reprezentanti romani ai muzicii electronice de seama lui Ali.

Oliviu
S-a nascut in Miercurea Ciuc la data de 3 iunie 1985. De la varsta de 7 ani incepe sa asculte o muzica putin mai neobisnuita pentru acea vreme in Romania (rave/techno), primind la unchiul sau din Germania casete si CDuri.
In 2007 intra in familia anyplace.ro cu un scop clar – de a cunoaste cat mai multi DJ si de a invata de la acestia sa mixeze. Incepe sa mixeze impreuna cu DJ romani aflati in ascensiune, iar prima data mixeaza singur la afterhours-ul oficial Tiesto (1 decembrie 2007 @ Studio Martin) inaintea lui Pagal.
In 2008, mixeaza in warm-up pentru DJ romani (Adrian Eftimie, Prik, Kozo, Mihai Popoviciu, etc.) si straini (M.A.N.D.Y., Frank Nova – Monoroom, Markus Homm, etc.) si main la evenimente din Bucuresti si din tara.
In 2009 este nominalizat pentru “Cel mai bun DJ debutant din Romania in 2008” la “Nights Awards 2009” si “Premiile muzicale beatfactor.ro”, lucru care ii aduce un plus de notorietate in randul clubberilor si astfel o evolutie mai rapida pe scena clubbing din Romania.

http://www.myspace.com/djoliviu

Eveniment sustinut de:

Kiss TV, One Fm, sapteseri.ro, clubevents.info, residentadvisor.net, disco.bg, tilllate.com, ibizasonica.com, bestmusic.ro, clubbingevents.ro, feeder.ro, fotoclubbing.ro, freestyle magazine, iconcert.ro, love2dance.ro, metropotam.ro, musicarena.ro, muzicabuna.ro, nights.ro, port.ro, sofresh.ro, techno.ro, time4music.ro, yazee.ro, beatfactor.ro, zile si nopti, afterparty.ro, mondem.info,