Alegerea unor implanturi de calitate

Multe persoane care au proteza, isi doresc foarte mult sa aiba dinti ficsi, astfel incat sa nu mai aiba dificultati cu ingrijirea proptezei. Devien asadar foarte important ca aceste persoane sa aiba in vedere si faptul ca aceasta posibilitate a dintilor ficsi este un lucru posibil. In ziua de azi, chiar se poate apela la posibilitatea unor astfel de dinti, de aceea trebuie avute in vedere cateva lucruri.

Ce trebuie sa stiti

Optand pentru dinti ficsi, veti lua decizia cea mai buna, procesul de implantare fiind unul foarte usor de realizat, el fiind constituit din punerea a 6 implanturi in arcada superioara, dar si 4 implanturi in cea inferioara. Este important sa aveti partte de dinti complet functionali, dar si de o estetica deosebita, de aceea puteti oricand apela la un astfel de serviciu de implant.

Implanturile sunt foarte bune pentru un numar mare de persoane, acestea fiind dovada unui lucru foarte bine facut, ele fiind menite sa confere o stabiulitate in os, dar si o osteointegrare perfecta. Tratamentul nu dureaza foarte mult timp, fiind si foarte eficient in acelasi timp, de aceea devine cat se poate de important sa aveti in vedere acest lucru si sa optati pentru un astfel de implant.

Alte aspecte importante

Daca va doriti sa tineti cont de acesti dinti ficsi de la Dental Privilege, devine cat se poate de important sa stiti si avantajele procedurii, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. In primul rand, trebuie sa stiti despre acest tratament ca este unul foarte rapid. Principalele etape se desfasoara in mai putin de 24 de ore, de aceea va veti putea relua in cel mai scurt timp viata sociala. Veti avea un zambet nou si veti scapa fara nici un fel de problema de un tratament foarte indelungat, tratament care necesita atat programari, cat si deplasari la clinica.

Un alt avantaj este ca acest tratament va necesita un numar redus de implanturi, de aceea intreaga voastra dantura va reusi sa se sprijine in 10 implanturi speciale, 6 fiind situate sus, iar 4 fiind situate jos. Aceste implanturi vor functiona ca niste veritabili piloni, de aceea ele vor fi structurate, dar si pozitionate excelent. Numarul mic de implanturi supune organismul la un efort de vindecare mai redus, decat in situatia in care se insereaza implanturi clasice, intr-un numar mult mai mare.

O astfel de interventie este apreciata si pentru faptul ca elimina mereu necesitatea interventiilor aditiilor osoase. Ele sunt apreciate pentru ca elimina si necesitatea interventiei chirurgicale de sinus lift, de aceea sunt apreciate foarte mult. Este asadar o idee foarte bua nsa aveti aceste implanturi in vedere pentru ca ele vor fi solutia cea mai buna pentru voi. Implanturile de calitate sunt mereu pe placul vostru.